News

Mama lui Marcel Ciolacu, internată de urgență la spital. Prima reacție a liderului PSD

18.08.2020 | 07:15
Mama lui Marcel Ciolacu internata de urgenta la spital Prima reactie a liderului PSD
Mama lui Marcel Ciolacu, internată de urgență la spital. Prima reacție a liderului PSD. Sursă foto - facebook
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a anunțat că mama sa este internată în spital de câteva zile. Liderul PSD a  făcut anunțul la tv, în emisiunea lui Ionu Cristache de la TVR.

Marcel Ciolacu a vorbit despre incertitudinile care planează asupra alegerilor din 27 septembrie.

Pentru că situația este din ce în ce mai gravă în România din cauza noului coronavirus, Ciolacu nu îi recomandă mamei sale să meargă la vot.

ADVERTISEMENT

Mama lui Marcel Ciolacu este în spital. Ce declară liderul PSD

„Mamei o să-i recomand să nu meargă la vot, dacă vor trimite urnă mobilă… Sunt multe semne de întrebare, nimeni nu ne lămurește”, a spus Marcel Ciolacu.

„Îi recomand mamei mele… e în spital și la ora aceasta. Normal că îi recomand acest lucru”, a adăugat liderul PSD.

ADVERTISEMENT

Luni, PSD a depus moţiune de cenzură la adresa Cabinetului Orban. Social-democraţii au adunat 205 de semnături. Doar senatorul PSD, Eugen Teodorovici, nu a semnat. Sunt necesare 233 de voturi pentru a fi adoptată moţiunea de cenzură în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Marcel Ciolacu a atacat dur Guvernul, susținând că acesta nu apără interesele românilor și că distruge economia țării.

ADVERTISEMENT

”Pentru toate tunurile date la Unifarm, trebuie să răspundă nu doar politic, ci și penal. Un jaf generalizat, așa cum arată raportul Curții de Conturi. Au pus în pericol sănătatea noastră a tuturor, pentru a se îmbogăți pe trei generații”, a afirmat Marcel Ciolacu.

”Un Guvern care își sărăcește propriul popor, care sabotează economia și care fraternizează cu interlopii trebuie să plece. Aceasă moțiune este susținută de un milion de români, care vor ca drepturile lor să fie respectate. Românii au nevoie de un guvern care să inspire încredere, pentru traversarea crizei economice și sanitare. PSD propune un plan de guvernare pe termen mediu”, a mai adăugat președintele interimar al PSD.

ADVERTISEMENT

Între timp, Nelu Tătaru a anunțat că pregătește împreună cu ceilalți specialiști un ghid al măsurilor care vor trebui respectate în timpul alegerilor din 27 septembrie.

„Noi pregătim, în acest moment, un ghid la tot ceea ce înseamnă secţii de votare, alegători, la tot ce înseamnă comisia de votare. Sunt în lucru. Rămân de bază aceleaşi reguli: distanţarea, igiena, dezinfectantul, acea mască, iar în secţiile de vot vor fi şi mănuşile”, a declarat Ministrul Sănătății.

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că Guvernul Orban se va asigura că vor fi luate toate măsurile de protecție necesare și alegerile din septembrie vor avea loc în cele mai bune condiții.

ADVERTISEMENT