News

Prinţul Harry şi-a cunoscut soacra cu origini afro-americane! Cum arată mama lui Meghan Markle

Prinţul Harry şi-a cunoscut viitoarea soacra! Mama lui Meghan Markle este profesoara de yoga in Statele Unite ale Amerucii şi are origini afro-americane.
01.12.2017 | 16:02

Casa Regală a Marii Britanii a anunţat pe data de 27 noiembrie logodna prinţului Harry cu Meghan Markle! În luna mai 2018, la Castelul Windsor cei doi îşi vor jura credinţă veşnică în faţa lui Dumnezeu şi a întregului Regat Unit. La fericitul eveniment va fi prezentă şi cuscra Prinţului Charles, profesoara de yoga de origini africano-americane Doria Radlan. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Meghan Markle s-a născut în august 1981 în Los Angeles, California. Mama ei, Doria Radlan muncea la vremea respectivă ca asistentă socială şi profesoară de yoga. Ea a divorţat de tatăl biologic al viitoarei ducese de Sussex (titlul pe care Meghan îl va primi după nuntă) când aceasta avea doar şase anişori. Doria lucrează la Didi Hirsch Mental Health Services, în California. Actriţa care s-a retras din serialul de televiziune „Suits” va trebui să obţină cetăţenia engleză, până la nuntă, şi să fie botezată într-o biserică anglicană. Meghan Markle este catolică, fiind botezată de mică după voinţa tatălui ei care are origini olandezo-irlandeze. 

ADVERTISEMENT

Mama lui Meghan Markle este profesoară de yoga

Actriţa s-a confruntat de mică cu rasismul, de aceea şi-a dedicat activitatea din afara vieţii profesionale campaniilor privind integrarea în societate a marginalizaţilor. În copilărie, mulţi copii credeau că mama ei este de fapt bona. „Locuiam acasă în LA şi în timpul unei pauze de cursuri, în timpul colegiului, unul dintre colegi i-a spus mamei mele „negresă …” şi ne-a înjurat pentru că ocupase un loc în parcare. Asta m-a durut enorm”, a povestit Meghan într-un interviu. Povestea de iubire dintre ea şi Harry s-a înfiripat în Botswana, când au dormit amândoi, în corturi separate, într-un safari organizat în 2016.

Prinţul şi-a cunoscut viitoarea soacră în timpul Jocurilor Invictus, care au avut loc în octombrie, în Toronto, Canada. Gurile rele spun că ideea ca Doria Radlan să vină la Jocurile Invictus i-a aparţinut lui Meghan, care a vrut de la bun început ca britanicii să îi cunoască originile şi să o accepte aşa cum este ea. De ce este necesar botezul în religia anglicană? Regina Elisabeta a II-a este Conducătorul Suprem al Bisericii Angliei şi al Bisericii Anglicane Episcopale.

ADVERTISEMENT