Life

Mama lui Mihai Mitoșeru, de urgență la spital! “Mi s-au umflat amândouă picioarele” Ce i s-a întîmplat Cameliei

28.07.2020 | 21:39
Mama lui Mihai Mitoseru de urgenta la spital Mi sau umflat amandoua picioarele Ce i sa intimplat Cameliei
Mama lui Mihai Mitoșeru, de urgență la spital! Mi s-au umflat amândouă picioarele
ADVERTISEMENT

Camelia, mama lui Mihai Mitoșeru, a ajuns de urgență la spital. Se pare că actrița suferă de aceeași boală ca a și fiului ei, recent operat de o afecţiune gravă. Mama artistului s-a speriat când a văzut că și ei i s-au umflat picioarele.

În urmă cu două săptămâni, Mihai Mitoșeru a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. A mers pentru un simplu control și, în scurt timp, s-a trezit pe masa de operație.

ADVERTISEMENT

Mama lui Mitoșeru a mers de urgență la aceeași clinică unde s-a operat Mihai, după ce i s-au umflat picioarele foarte tare. A fost însoțită de Mihai și de Adriana Bahmuțeanu.  

Camelia Mitoșeru, de urgență la spital! Ce i s-a întâmplat

Din fericire, nu este nimic grav în cazul Cameliei Mitoșeru. A scăpat de operație. ”Nu fac bine deloc! Mi s-a umflat un picior și m-am speriat și m-am dus la clinica aia unde s-a operat Mihai și nu e de operat la mine, dar mi-au dat un tratament. Am avut noroc.

ADVERTISEMENT

Da, tot așa, ca lui Mihai, numai că la mine nu sunt pe afară, sunt pe dinauntru. De aia m-am și dus că am văzut că mi s-au umflat amândouă picioarele! Am 4 zile de tratament, în mod sigur nu e grav!”, a declarat Camelia Mitoșeru la Antena Stars!

La începutul lunii iulie, Mihai Mitoșeru a fost operat de urgență, după ce a ajuns la spital pentru un simplu control, o vizită de rutină. Diagnosticul pus de medici este de speriat. Prezentatorul TV putea să moară oricând.

ADVERTISEMENT

Fricos din fire, prezentatorul TV a avut nevoie de încurajările întregii echipe medicale pentru a putea face față unei intervenții chirurgicale. Din fericire, operația a fost un succes, iar Mihai s-a simțit excelent.