Life

Mama lui Mihai, șoferul de TIR ucis în Franța, dezvăluiri cutremurătoare: „M-a ucis și pe mine odată cu el”

Mama lui Mihai Spătaru, șoferul român de TIR ucis în Franța, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre fiul ei.
21.05.2021 | 11:50
Mama lui Mihai soferul de TIR ucis in Franta dezvaluiri cutremuratoare Ma ucis si pe mine odata cu el
Dezvăluiri cutremurătoare ale soției șoferului de TIR omorât într-o parcare din Franța. ”L-am văzut cum venea plin de sânge”. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mama lui Mihai Spătaru, șoferul de TIR ucis în Franța, chiar în fața soției, a făcut dezvăluiri cutremurătoare, la câteva zile după tragedie.

Șoferul a fost atacat cu o sabie în timp ce verifica încărcătura camionului. Evenimentul a avut loc într-o parcare din nordul Franței, pe autostrada N28.

ADVERTISEMENT

Mama lui Mihai, șoferul de TIR ucis în Franța, dezvăluiri cutremurătoare:

O tragedie fără margini a șocat o țară întreagă în urmă cu câteva zile, după ce Mihai Spătaru a fost ucis într-o parcare. După ce a coborât să verifice încărcătura, a fost înjunghiat mortal cu o sabie, chiar sub privirile partenerei de viață.

Mama șoferului a făcut dezvăluiri cutremurătoare după moartea fiului ei, fiind distrusă de durere. Femeia își dorește ca trupul neînsuflețit al acestuia să fie adus în țară dar, momentan, acest lucru nu este posibil.

ADVERTISEMENT

Trupul nu poate fi adus până la finalizarea anchetei de crimă desfășurată de autoritățile din Franța.

Familia lui Mihai se confruntă cu greutăți financiare serioase, așa că mama lui face apel la autorități să-i aducă copilul acasă, pentru că ea nu își permite să-l aducă pe cont propriu.

ADVERTISEMENT

„Rog presa, rog Europa, rog Guvernul, pe domnul președinte, să îmi aducă copilul acasă. Noi nu avem bani. Fiica mea a făcut împrumut în bancă, noi suntem oameni săraci. Noi nu avem bani.

El mă întreținea, el era omul care îmi trimitea în fiecare lună, ca să pot să supraviețuiesc. El îmi plătea totul, facturi, lumină, gaze. Nu cer la nimeni.

ADVERTISEMENT

Atât vreau, copilul acasă, din toată sărăcia mea, să pot să îi dau un covrig de pomană, mai mult nu o să pot să îi dau.

Dacă e vorba să îl aducem pe cont propriu, nu ştiu cu ce l-om aduce, pentru că nu avem cu ce. Noi avem 800 de lei, ca părinţi. Singurul venit din casă este de 800 de lei. În rest, eu nu am niciun ban. Cu banii ăştia, eu nu pot să fac împrumut.

A făcut fiica mea împrumut în bancă. Noi am crezut că ni-l aduc repede, să putem face o înmormântare. I-a luat biata fată loc la cimitir, am vorbit să putem face ceva.

În rest, măcar atât. Să mi-l aducă acasă. Nu vreau nimic, decât să îmi văd copilul acasă. Nu vreau nimic, decât să îmi văd copilul acasă.”, a declarat femeia îndurerată, în cadrul unui interviu la „ Sinteza zilei” de la Antena 3.

„Sunt moartă pe dinăuntru”

Mama șoferului de TIR nu vrea decât să-și vadă copilul acasă și nimic altceva. Nu este interesată de bani, pentru că nimic nu îi va aduce băiatul înapoi.

Femeia nu a fost căutată de autoritățile române ca să vorbească despre fiul ei. Mai mult, fiica ei a fost anunțată de Poliție că Mihai Spătaru a fost ucis, dar nimic mai mult.

„Nu. Fiica mea mi-a spus că a venit cineva de la Poliție, să spună că băiatul meu e mort, că a fost ucis în Franța. Atât, în rest, nu m-a căutat nimeni. Nu. 

(…) Atât îmi vreau, băiatul acasă. Nu vreau să îmi vină cu nimic, să îmi aducă saci de bani. Viața copilului meu nu mi-o poate da nimeni. Atât vreau, băiatul în viață. Atât voiam. Mi l-a ucis.

Cine l-a ucis, să plătească, dar m-a ucis și pe mine odată cu el. Eu sunt moartă pe dinăuntru, eu nu mai știu ce e cu mine. Nu mai știu, tremur toată. Nu îmi revin, nu mai pot”, a continuat femeia.

Șofer român de tir, înjunghiat moral sub privirile soției

Mihai Spătaru era șofer de TIR și se afla în deplasare împreună cu soția lui. În noaptea de 16 spre 17 mai, cei doi s-au oprit într-o parcare din nordul Franței, aflată pe autostrada N28, aproape de Calais.

La un moment dat, șoferul i-a spus soției că va merge la toaletă, după care va verifica încărcătura camionului. După ce a ajuns în spatele camionului, Mihai a fost atacat cu o sabie de un individ.

Totul s-a întâmplat sub ochii soției, însă criminalul a dispărut imediat după ce l-a înjunghiat. În parcare s-ar fi aflat și alți șoferi de TIR, care ar fi auzit strigătele femeii, însă niciunul nu a sărit în ajutorul victimei.

Conform spuselor mamei lui Mihai, o singură persoană s-a oferit să sune la salvare. Poliția și ambulanța au venit la o oră și jumătate de când a avut loc tragedia, însă a fost prea târziu.

ADVERTISEMENT
Tags: