Fotbal international

Mama lui Neymar s-a despărțit de iubitul de 23 de ani după 13 zile! Motivul din spatele deciziei

25.04.2020 | 10:23
Mama lui Neymar sa despartit de iubitul de 23 de ani dupa 13 zile Motivul din spatele deciziei
ADVERTISEMENT

Nadine Goncalves, mama fotbalistului Neymar, s-a despărțit de Tiago Ramos, un bărbat în vârstă de 23 de ani, la doar 13 zile după ce relația a fost făcută publică. Mama jucătorului de la PSG ar fi luat decizia după ce a aflat că Tiago ar fi avut, în trecut, relații cu alți bărbați.

Mama lui Neymar, despărțire după 13 zile de relație

În urmă cu 13 zile, Neymar a publicat mai multe fotografii alături de mama sa și de Tiago, iubitul lui Nadine Goncalves, un bărbat brazilian în vârstă de 23 de ani, cu șase ani mai mic decât fotbalistul.

ADVERTISEMENT

La mai puțin de două săptămâni din momentul în care relația a fost făcută publică, Nadine Goncalves s-ar fi despărțit de modelul de 23 de ani.

Conform Daily Mail, mama fotbalistului Neymar ar fi luat decizia după ce a aflat că Tiago Ramos a avut, în trecut, mai multe relații cu bărbați, printre care și actorul brazilian Carlinhos Maia.

ADVERTISEMENT

Mesajul dat lui Neymar în 2017

Cu trei ani înainte să îl cunoască personal pe Neymar, după ce a început o relație cu mama fotbalistului, Tiago Ramos i-a trimis un mesaj jucătorului de la PSG, în care îi transmitea că se vor întâlni în viitor.

Neymar, ești fantastic, nici nu reușesc să exprim emoția pe care o trăiesc când îți urmăresc meciurile.

ADVERTISEMENT

Te văd jucând și mă motivează foarte mult. Sper ca într-o zi să putem citi împreună acest mesaj, să fim ca doi frați și să jucăm fotbal împreună”, i-ar fi transmis Tiago Ramos lui Neymar, în 2017.

Neymar a jucat ultimul meci oficial pe 11 martie, când a marcat unul dintre cele două goluri reușite de PSG în returul „dublei” cu Borussia Dortmund din optimile Champions League. După 1-2 în prima manșă, campioana Franței s-a impus cu 2-0 și a obținut calificarea în sferturi.

ADVERTISEMENT
  • 18 goluri în 22 de meciuri a reușit Neymar în acest sezon