Life

Mama lui Rareș Prisacariu de la Românii au talent contraatacă, după ce prestația micuțului a fost contestată! ”Este mai mare decât putem noi să credem uneori, ca adulți”

După întreg scandalul iscat la Românii au talent, mama lui Rareș Prisacariu, micuțul care a primit Golden Buzz-ul de la Smiley și Pavel Bartoș, face declarații tranșante.
29.01.2023 | 17:59
Mama lui Rares Prisacariu de la Romanii au talent contraataca dupa ce prestatia micutului a fost contestata Este mai mare decat putem noi sa credem uneori ca adulti
Mama lui Rareș Prisacariu de la Românii au talent contraatacă. Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Prestația lui Rareș Prisacariu de la Românii au talent, micuțul în vârstă de doar 7 ani, care i-a impresionat pe Smiley și pe Pavel Bartoș și i-au oferit Golden Buzz-ul, a creat un întreg scandal, și, un ”atac” din partea fostul membru CNA, Radu Herjeu nu a întârziat să apară. La cele declarate de acesta, mama băiatului îi dă replică!

Mama lui Rareș Prisacariu, ripostă fără precedent

Fostul membru CNA, Radu Herjeu a intervenit imediat după prestația lui Rareș Prisacariu de la Românii au talent, iar reacția lui a dus la o întreagă isterie pe rețelele de socializare,

ADVERTISEMENT

Pe Facebook Radu Herjeu și-a spus părerea despre micuțul de 7 ani și afirma că băiețelul nu înțelege mesajul poeziei pe care a recitat-o. Mai mult, acesta declara că ar trebui să le fie rușine celor care l-au folosit pe Rareș Prisacariu pentru a transmite un mesaj pe care nu și-l însușește și pe care, mai mult ca sigur nici nu îl înțelege.

Gina Prisacariu, cea care i-a dat viață lui Rareș Prisacariu, nu a putut să nu contraatace declarațiile fostului membru CNA, Radu Herjeu. Astfel, aceasta a mărturisit că fiul ei, în vârstră de 7 ani este iubitor de lectură și a dezvoltat o pasiune pentru citit de la 4 anișori, când, de unul singur a învățat să descifreze cărțile.

ADVERTISEMENT

A învățat literă cu literă, după silabele. Într-o zi a luat o carte si a citit cuvântul `soare`. Practic a citit singur și mi-a spus că a combinat literele într-un cuvânt. Atunci mi-am dat seama că nu e munca noastră, ci a lui Dumnezeu. Noi îl susținem pe un drum pe care el îl creează și mereu am spus că nu noi îl ducem pe Rareș pe o scenă, ci el ne duce pe noi!”, a spus Gina Prisacariu, pentru botosaninews.ro.

”Noi știm foarte bine care este realitatea”

Mama copilul care a primit Golden Buzz la Românii au talent, de profesie educatoare, crede că Dumnezeu l-a înzestrat pe Rareș cu acest har, iar ei nu fac decât să îl susțină. Mai mult, Gina Prisacariu admite că nicio secundă, micuțul nu a fost obligat să renunțe la copilărie sau la activitățile specifice vârstei.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește speculațiile că acesta ar fi fost folosit pentru a transmite un mesaj anume, femeia măturisește că nu vrea să intre în polemică, pentru că doar realitatea pe care o știu ei contează.

Rareș este un copil care se joacă, care are prieteni, care își trăiește copilăria exact așa cum trăiește oricare alt copil numai că dorința de cunoaștere la el este mai mare decât putem noi să credem uneori, ca adulți.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu l-a forțat și nimeni nu i-a dat mesaje pe care el să le transmită mai departe ca fiind mesaje extremiste, naționaliste sau populisme de tot felul. Noi nu am simțit nevoia să intrăm în niciun fel de polemică. Noi știm foarte bine care este realitatea”, a mai completat mama lui Rareș Prisacariu pentru sursa citată mai sus.

Emisiunea Românii au talent, pusă la zid după prestația lui Rareș Prisacariu

Să ne reamintim mesajul pe care fostul membru al Consiliului Național al Audiovizualului, Radu Herjeu îl posta pe rețeau personală de social media.

Rușine celor care au folosit un copil de şapte ani (care răspunde la întrebarea `De ce te cheamă x?` cu `Așa m-au botezat părinții!`) pentru a transmite un mesaj cu care nu doar că nu are nimic în comun, dar 99% îi este inaccesibil (ca limbaj, subiect, conjunctură, implicații).

Și care, mai mult ca sigur, habar n-au ce înseamnă `silnicii`. Dar el, sunt convins, știe! Mult mai cringe decât alți copii care, pe aceeași scenă, la vârste apropiate, cântau cu patos despre pierderea iubirii vieții lor sau despre trădarea în dragoste”, nota Radu Herjeu, pe pagina lui de Facebook.

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după...
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după ce a fost schimbat. Ce a făcut antrenorul
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă...
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă pe lângă amendă
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia....
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia. Toată averea escortei, de 3,4 milioane de euro, a fost confiscată
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu...
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu iubita. Un detaliu a atras atenția tuturor
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt...
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt închiși, după ce au fost arestați la un festival din Mamaia
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume