Life

Mama lui Răzvan Ciobanu, devastată de durere. Ce spune după ce și-a pierdut și soțul

Mama regretatului creator de modă Răzvan Ciobanu este devastată de durere, după ce și-a înmormântat și soțul. Ce spune despre aceste momente care i-au marcat viața?
02.09.2022 | 19:48
Mama lui Razvan Ciobanu devastata de durere Ce spune dupa ce sia pierdut si sotul
Elena Ciobanu a rămas văduvă la trei ani după ce i-a murit fiul, Răzvan Ciobanu. Sursa foto: captură TV/Cancan
ADVERTISEMENT

Elena Ciobanu, mama lui Răzvan Ciobanu, a rămas văduvă luna trecută. La trei ani după ce și-a îngropat fiul, o altă persoană dragă a plecat de lângă ea: soțul. Femeia este acum copleșită de durere.

Momente dificile pentru mama lui Răzvan Ciobanu. Femeia, copleșită de durere după ce și-a pierdut și soțul

Elena Ciobanu spune că nu mai are cuvinte după ce i-a murit și bărbatul cu care avea o căsnicie frumoasă de ani buni. Perioada prin care trece este una foarte grea, dar încearcă să lupte cu viața în continuare.

ADVERTISEMENT

”Momentan este foarte greu. Trec printr-o perioada fără cuvinte. Cum pot să mă simt după ce am pierdut băiatul și acum soțul?

Este o perioadă foarte dificilă pentru mine”, a mărturisit Elena Ciobanu, profund afectată, pentru Click!

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Răzvan Ciobanu s-a stins din viață pe data de 22 august. Era bolnav de mai multă vreme, la un moment trecând printr-o operație pe cord deschis.

Starea bărbatului s-a înrăutățit odată cu decesul lui Răzvan Ciobanu. Era marcat de faptul că faimosul designer a decedat.

ADVERTISEMENT

”Sunt niște oameni simpli, care trec printr-o tragedie de nedescris. Tatăl lui Răzvan este bolnav, a trecut printr-o operație pe cord deschis”, sunt vorbele Laurei Vicol, bună prietenă cu omul de modă.

Vestea morții tatălui lui Răzvan Ciobanu a fost dată pe un Instastory, postat de pensiunea pe care bărbatul o deținea cu soția lui. ”Drum lin printre stele”, scria lângă imaginea atașată.

ADVERTISEMENT
tatal lui razban ciobanu
Tatal lui Razvan Ciobanu a murit pe 22 august. Sursa foto: Instastory Pensiunea Ciobănelu

Ce i-a provocat moartea lui Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a avut parte de o moarte cumplită. A sfârșit la doar 43 de ani în urma unui grav accident de mașină, pe care a împrumutat-o de la un amic.

Creatorul de modă a intrat cu autovehiculul în mai mulți copaci, în timp ce se întorcea de la o petrecere din Constanța. La eveniment se crede că a consumat droguri, mai ales că testul rapid al polițiștilor a ieșit pozitiv. În urma autopsiei, medicii legiști au constatat următoarele:

”S-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală”, au scris doctorii în raport.

Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu se află la Cimitirul Progresul din București.

ADVERTISEMENT