Sport

Mama lui Robert Glință, atac devastator la adresa ministrului Eduard Novak: ”Nu merită să-i comentez prestația năroadă”

Delegația de natație a României a revenit în țară și a fost primită la Salonul Oficial, dar prestația lui Eduard Novak a înfuriat-o pe mama lui Robert Glință.
28.06.2022 | 17:24
Mama lui Robert Glinta atac devastator la adresa ministrului Eduard Novak Nu merita sai comentez prestatia naroada
Delegația de natație a României a revenit în țară și a fost primită la Salonul Oficial, dar prestația lui Eduard Novak a înfuriat-o pe mama lui Robert Glință. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Ministrul Sportului a avut numai cuvinte de laudă pentru dublul campion mondial David Popovici, dar a uitat complet de ocupantul locului 5 în finala probei de 50 metri spate.

Eduard Novak, pus la zid de mama lui Robert Glință

Tocmai această omisiune făcută de Eduard Novak a făcut-o pe mama lui Robert Glință să-l atace pe politician într-un mod violent, considerând că acesta este un om care nu trebuie băgat în seamă prea mult.

ADVERTISEMENT

”La atât de multe materii au picat examenul oficialii MTS, în episodul acestei primiri la aeroport, încât pur și simplu mă dezic de ei! Nu mă reprezintă! Ei nu sunt România și poporul român!

Dumnealui, acest ministru obscur și total nepregătit, nu merită decât ocolit – cum ocolești chestia aia care stă în drum și te-ar putea accidenta sau murdări.

ADVERTISEMENT

Nici energia, nici timpul și nici vorbele mele nu merită irosite pentru a-i comenta prestația năroadă etalată cu acest prilej”, a scris Irina Angelica, pe Facebook.

Novak i-a dat 200.000 de euro lui Popovici

Chiar dacă la sosirea acasă ministrul Eduard Novak l-a ignorat pe Robert Glință, imediat după încheierea finalei de 50 metri spate, șeful MTS l-a felicitat pe rețelele de socializare pentru performanța realizată.

ADVERTISEMENT

La sosirea acasă, Robert Glință a rămas uimit de numărul mare de persoane care au venit la aeroport să-i aștepte pe sportivi și a ținut să-i mulțumească lui David Popovici pentru rezultatele remarcabile.

În cadrul evenimentului de la Salonul Oficial, ministrul Eduard Novak i-a înmânat lui David Popovici cecul de 200.000 de euro din partea Guvernului României, chiar dacă este de părere că suma este mult prea mică.

ADVERTISEMENT

În schimb, președintele COSR, Mihai Covaliu, nu a uitat ca pe lângă cei doi sportivi să-i felicite pe părinții acestora și pe antrenori, considerând că au crescut copii extraordinari care acum ne fac să ne simțim mândri.

ADVERTISEMENT
Tags: