Fotbal international

Mama lui Ronaldo, după transferul la Juventus: “Aș fi preferat Manchester United”. Video

18.07.2018 | 08:37
Mama lui Ronaldo dupa transferul la Juventus As fi preferat Manchester United Video

Mama lui Cristiano Ronaldo a recunoscut că ar fi preferat ca portughezul să se întoarcă la Manchester United, dar spune că nu a încercat să îl convingă să se transfere în Anglia și este fericită pentru alegerea pe care acesta a făcut-o.

Cristiano Ronaldo a fost însoțit de familia sa în Italia, după ce a semnat pe 4 ani cu Juventus Torino. Mama lui, Dolores Aveiro, a declarat că și-ar fi dorit ca starul portughez să se întoarcă să joace fotbal pe Old Trafford. Jose Mourinho l-a dorit la Manchester United, însă clubul nu a înaintat nicio ofertă.

Mama lui Cristiano Ronaldo ar fi preferat un transfer la Manchester United
Mama lui Cristiano Ronaldo ar fi preferat un transfer la Manchester United

“Aș fi preferat să se întoarcă la Manchester, dar este o minciună că am încercat să îl conving să meargă acolo. Nu este adevărat. Sunt foarte fericită pentru alegerea pe care a făcut-o. Fiul meu o va ajuta pe Juventus să crească și mai mult. Este o nouă aventură și o nouă viață. Lui i-a plăcut la Real Madrid, dar a avut nevoie și de alte provocări”, a declarat mama lui Ronaldo.

Mama lui Ronaldo ar fi preferat Manchester United

Ronaldo a marcat 450 de goluri pentru Real Madrid, club alături de care a cucerit 4 trofee Champions League și două titluri în Spania. Câștigător a 5 Baloane de Aur, Ronaldo a devenit campion european cu Portugalia în 2016. “Vreau să câștig. Vreau să fiu cel mai bun. Cine știe… poate voi câștiga din nou Balonul de Aur”, a declarat Ronaldo după transferul la Juventus.