Life

Mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor România, replică dură pentru Zanni: „Psihopat”

Mama lui Ștefan Ciuculescu a sărit în ajutorul fiului său. Femeia a avut și o replică dură la adreza lui Zanni, pe care l-a numit psihopat.
27.05.2021 | 22:33
Mama lui Stefan Ciuculescu de la Survivor Romania replica dura pentru Zanni Psihopat
ADVERTISEMENT

Ștefan Ciuculescu nu a ajuns de foarte multă vreme la Survivor România. Totuși, tânărul spune exact ce gândește, lucru care i-a deranjat pe ceilalți concurenți.

Conflictele nu au întârziat să apară. Neînțelegerile dintre acesta și Sebastian sau Zanii au iscat reacții atât în rândul fanilor, cât și al rudelor acestora.

ADVERTISEMENT

Mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor România, replică dură pentru Zanni: „Psihopat”

Părinții își susțin copiii, indiferent de acțiunile acestora. Alina Ciuculescu îi ia apărarea fiului ei și spune că nu va permite nimănui să-i jignească familia.

Reacția femeii a venit pe Facebook. Aceasta a susținut că a primit foarte multe mesaje de la oameni care îl criticau pe Ștefan și a dorit să facă câteva precizări.

ADVERTISEMENT

„Sunt o persoană competitivă pe toate planurile și fiind implicată direct m-a prins “febra” emisiunii Survivor. Fără să stau prea mult pe gânduri mi-am zis să “bag bățul prin gard”,m-am amuzat copios la toate comentariile pro/ contra crezând că totul are o limită a bunului simt, dar m-am înșelat amarnic,” a scris pe Facebook Alina Ciuculescu, potrivit WowBiz.

„Trăim într-o societate în care valorile reale (indiferent de ocupația pe care și-au ales-o) nu mai sunt apreciate, iar oamenii te judecă în fel și chip. Până aici totul e asumat, dar când vezi că mulți sunt mult prea pătimași în acest joc și o iau prea în serios este o problemă,” a adăugat.

ADVERTISEMENT

Alina Ciuculescu, critici la adresa lui Zanni

„Nu am să permit nimănui să-mi judece familia și să mă jignească. Tot ce am realizat până acum a fost pe forțe proprii, fără ajutorul nimănui și mi-am dorit să fiu un exemplu de femeie puternică,” a mai scris pe Facebook mama lui Ștefan.

„Copilul mi l-am crescut așa cum m-am priceput mai bine, mi-am dorit să fie o persoană puternică, să aibă caracter și să lupte petru ce este important”, a adăugat.

ADVERTISEMENT

Alina Ciuculescu nu a avut cuvinte de laudă la adresa celui cu care fiul său a avut unele neînțelegeri. Aceasta a distribuit un videoclip cu Zanni, iar la descriere a notat „psihopat”.

Alina Ciuculescu, critici la adresa lui Zanni
Alina Ciuculescu, critici la adresa lui Zanni
Sursa foto: Wowbiz

„În viziunea mea Survivor era o competiție în care concurenții își testează aptitudinile sportive, psihologice și umane. Din păcate m-am înșelat și lucrurile au luat o turnură greșită, iar mie nu-mi face nici  onoare să mă bag acolo unde “nu-mi fierbe oala,” a mai explicat femeia.

„Noi, foștii sportivi am crecut cu o anumită mentalitate, asta ne-a ajutat să avem performanțe, apropos: aici intră inclusiv aroganța. În fine ca s-o scurtez, că deja m-am întins prea mult, am scris aceste rânduri nu că să mă scuz, ci ca voi susținătorii concurenților să înțelegeți (dacă vreți să înțelegeți) cum stau lucrurile, a adăugat.”

ADVERTISEMENT