Sport

Mama lui Ștefan Târnovanu, emoționată după ce portarul FCSB a fost convocat la națională: „Am primit vestea cu lacrimi în ochi”

Maria Târnovanu, mama lui Ștefan Târnovanu, portarul FCSB a dezvăluit cum a primit vestea convocării fiului ei la echipa națională de seniori a României și care este visul cel mare al puștiului.
27.05.2022 | 12:29
Mama lui Stefan Tarnovanu emotionata dupa ce portarul FCSB a fost convocat la nationala Am primit vestea cu lacrimi in ochi
Ștefan Târnovanu are 8 meciuri fără gol primit în Liga 1 și este evaluat conform Transfermarkt la 300.000 de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Ștefan Târnovanu va fi convocat în premieră la echipa națională a României de către Edi Iordănescu, iar mama portarului de 20 de ani a oferit mai multe declarații în ProSport.

Mama lui Ștefan Târnovanu a primit vestea convocării înainte de meciul FCSB – CFR Cluj: „M-a sunat și mi-a spus”

Ștefan Târnovanu și-a pierdut tatăl, iar mama sa este singurul său sprijin, iar aceasta își vede în sfârșit visul împlinit: „Am aflat de săptămâna trecută că a fost convocat, m-a sunat Ștefan înainte de meciul cu CFR Cluj și mi-a spus. Am primit vestea cu lacrimi în ochi și cu mare emoție, normal. Așa cum trăiesc fiecare meci al lui.

ADVERTISEMENT

E o mare bucurie, pentru că a muncit enorm de la 6 ani ca să ajungă aici. Uite că după necazurile pe care le-am avut, care nu se uită, vin și astfel de momente de bucurie”.

Ștefan Târnovanu a făcut parte din lotul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo și a mai bifat convocări la România U18 (1 meci), România U19 (3 meciuri), România U21 (1 meci), iar acum are șansa să bifeze primele minute pentru naționala de seniori.

ADVERTISEMENT

Maria Târnovanu: „Tatăl lui se roagă de acolo, de sus. Ăsta e marele regret, că nu trăiește să-l vadă ajuns la națională”

Ștefan Târnovanu și-a pierdut tatăl în ianuarie 2021, iar acesta nu a apucat să îl vadă jucând pentru FCSB, marele regret al întregii familii: „Cu siguranță tatăl lui se roagă de acolo, de sus, să îi meargă bine în continuare. E îngerul lui păzitor. Ăsta e marele regret, că nu trăiește și tatăl lui să-l vadă jucând la FCSB, să-l vadă ajuns la echipa națională, la Jocurile Olimpice.

Și-a dorit tare mult. Dar din păcate Dumnezeu nu a vrut să-l mai lase printre noi. S-ar fi bucurat foarte mult, pentru că a făcut multe sacrificii pentru copii”.

ADVERTISEMENT

Mama portarului de 20 de ani a fost foarte surprinsă că acesta a fost convocat la naționala mare și credea ca va fi chemat de către Florin Bratu la lotul de tineret: „Nu mă așteptam, sincer, să ajungă atât de repede la echipa națională. Credeam că va fi chemat la tineret”.

Mama lui Ștefan Târnovanu e conștientă că are o misiune dificilă  la națională: „Va fi greu cu Niță”

Maria Târnovanu rămâne cu picioarele pământ și consideră că Florin Niță nu poate fi scos momentan din poarta naționalei României: „Va fi greu cu Niță, dar important este că a ajuns acolo. A muncit de la 6 ani, s-a ținut de fotbal, a fost și un efort financiar pentru noi și sper ca acesta să fie doar începutul, să nu se oprească aici”.

ADVERTISEMENT

Mama lui Târnovanu a dezvăluit că portarul visează ca într-o bună zi să apere poarta unei echipe importante din Europa: „De mic copil visa să ajungă să apere la un club mare din străinătate și sper să își îndeplinească visul. Acum, Ștefan trebuie să fie serios, să rămână cu picioarele pe pământ, să muncească și să nu plece urechea la răutăți.

Păcat că nu a câștigat campionatul, să fie bucuria și mai mare. Și-a dorit foarte mult. S-a văzut destul de clar că dacă era VAR, FCSB câștiga titlul. Sperăm să-l câștige la anul”, a mai spus aceasta pentru sursa citată.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT