Life

Mama lui Sylvester Stallone a murit. Ce s-a întâmplat cu renumita Jackie Stallone

22.09.2020 | 15:47
Mama lui Sylvester Stallone a murit Ce sa intamplat cu renumita Jackie Stallone
Mama lui Sylvester Stallone era o renumită vedetă de televiziune și avea și reputația de astrolog
ADVERTISEMENT

Mama lui Sylvester Stallone a murit la vârsta de 98 de ani.

Femeia se numea Jackie Stallone și avea un mare renume la Hollywood. Starul a fost îndurerat de o asemenea veste și anunțul despre trecerea în neființă a celei căruia i-a dat viață celebrului Rambo a venit cu o zi în urmă.

Jackie Stallone era de meserie astrolog și de foarte multă vreme avea și reputația de starletă de televiziune. Publicul american a îndrăgit-o pe cea care i-a dat viață lui Sylveste Stallone, în vârstă de 74 de ani.

ADVERTISEMENT

Mama lui Sylvester Stallone a murit la 98 de ani. Jackie Stallone era renumită la Hollywood

Mama lui Sylvester Stallone a murit. Ce s-a întâmplat cu renumita Jackie Stallone
Jackie Stallone a decedat la vârsta de 98 de ani din pricina a diverse afecțiuni

Jackie Stallone a decedat prin somn, “așa cum își dorea”, după cum a dezvăluit familia acesteia. Cel care a făcut luni anunțul a fost fiul ei cel mic, artistul Frank Stallone.

Anunțul decesului a venit cu o zi în urmă pe rețelele sociale. Mama lui Sylvester Stallone avea o personalitate foarte puternică și era considerată o vedetă excentrică atunci când își făcea apariția în fața camerelor de filmat. Era însă extrem de îndrăgită de către publicul din Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

“Era greu să nu o placi, a fost o persoană foarte excentrică şi flamboaiantă. Mintea ei a rămas ascuţită ca un brici până în ziua morţii sale”, a susținut Frank Stallone, în mediul online, potrivit Agerpres.

Jackie Stallone a continuat cu stilul său de viață foarte activ și după ce a împlinit 90 de ani. Mama lui Stallone practica ridicatul de greutăți, dar și exerciții la trapez. Aceasta a apelat de câteva ori și la bisturiul esteticianului, dar și-a regretat ulterior îmbunătățirile odată ajunsă la bătrânețe.

ADVERTISEMENT

“De fapt, am făcut prea multe (n.r.: operaţii estetice,). Arăt ca şi cum am gura plină de nuci… mă simt de parcă aş arăta ca o veveriţă”, susținea Jackie Stallone, într-un interviu acordat în 2003.

Tags: