Life

Mama lui Tavi Clonda, în lacrimi la TV. Soțul Gabrielei Cristea a trecut prin momente grele

04.04.2021 | 20:28
Mama lui Tavi Clonda in lacrimi la TV Sotul Gabrielei Cristea a trecut prin momente grele
ADVERTISEMENT

Elena, mama lui Tavi Clonda, a izbucnit în lacrimi la TV când a povestit prin ce momente grele a trecut soțul prezentatoarei Gabriela Cristea. Se întâmpla când artistul avea numai 20 de ani și era în vacanță pe litoralul românesc. 

Femeia a mărturisit că vedeta s-a bătut cu un băiat, însă din păcate a ajuns în stare gravă la o unitate medicală din cauza unui dureri cumplite la nivelul mâinii. Cântărețul a trecut prin momente dificile pentru că a fost tratat superficial la un spital din Constanța.

ADVERTISEMENT

Soțul frumoasei brunete Gabriela Cristea s-a recuperat extrem de greu având tendonul rupt. Recuperarea lui Tavi Clonda nu a fost una deloc ușoară, lucru pe care mama sa l-a simțit din plin atunci când artistul suferea și făcea febră foarte mare.

Mama lui Tavi Clonda și-a spus supărarea. Prin ce a trecut artistul la 20 de ani

„Era de 20 de ani el și a fost la mare. Avea o prietenă din liceu. Atunci am avut un moment de cumpănă, când el a pățit un accident la mână. A trebuit să ajungă la spital. I-a tras un pumn la un tip.

ADVERTISEMENT

Aia nu s-a mai întâmplat niciodată. El nu e bătăuș, nu a fost niciodată, dar la 20 de ani… A văzut-o într-o poziție indecentă cu acel tip și s-a enervat. 

L-au dus în Constanța, dar medicii l-au tratat cu indiferență acolo. L-au cusut numai pe deasupra, dar el avea tendonul rupt. (…) A durat foarte mult refacerea. A făcut infecție, era să-l pierd atunci. Și acum știu cum stătea, numai cu fructe.

ADVERTISEMENT

Nu suporta nimic. Avea temperatură foarte mare. Când îl vedeam acolo în pat…. Două operații a avut”, a povestit Elena, mama lui Tavi Clonda, în emisiunea „Fetele lu’ Tavi by Gabriela Cristea”, difuzată la Antena Stars.

Mama cunoscutului cântăreț nu a avut o viață tocmai ușoară. Și-a pierdut fratele pe când avea numai 25 de ani și era căsătorită de foarte puțin timp. Femeia a fost lovită de soartă, din păcate, și câțiva ani mai târziu când și-a pierdut soțul și a rămas singură cu doi copii de crescut.

ADVERTISEMENT

Elena Clonda a fost pe punctul de a-și pierde fiica, Andreea, din cauza unei operații de extirpare a unei alunițe. Mama artistului a suferit mult și când au plecat de acasă copiii și a rămas singură, fără niciun sprijin alături.

ADVERTISEMENT