Life

Mama lui Tavi Clonda, mărturie dureroasă. Prin ce a trecut femeia din cauza copiilor

26.03.2021 | 09:35
Mama lui Tavi Clonda marturie dureroasa Prin ce a trecut femeia din cauza copiilor
Mama lui Tavi Clonda, mărturie dureroasă. Prin ce a trecut femeia din cauza copiilor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Elena, mama lui Tavi Clonda, și-a deschis sufletul și a făcut o mărturie dureroase în legătură cu copiii săi, chiar în emisiunea în care artistul apare alături de soția sa, Gabriela Cristea, și cele două fiice. 

Femeia a trecut prin clipe neplăcute când i-au plecat de acasă cei doi copii pentru a merge la facultate. Prima oară a plecat Andreea, sora cântărețului, apoi câțiva ani mai târziu chiar el situația fiind una neplăcută pentru mama lor, care s-a trezit dintr-o dată singură și fără sprijin.

ADVERTISEMENT

Mama lui Tavi Clonda lucra în învățământ, era înconjurată de prieteni și colegi, dar tot a simțit un gol imens în suflet, lucru care a ajuns să fie vizibil pe partea de sănătate. Elena Clonda a suferit, făcând și o alegerie severă pe fond nervos.

Mama lui Tavi Clonda, momente grele. Femeia a suferit când a rămas singură

„Prima a plecat sora lui Tavi, fiica mea, Andreea, că este mai mare cu trei ani. Tavi trebuia să intre în clasa a IX-a și ea pleca la facultate. Mi-a fost greu, dar a venit și a locuit la mama, că rămăsese singură și i-a fost mai ușor că aici a făcut facultatea.

ADVERTISEMENT

Vorbeam la telefon, îmi era dor, dar era Tavi care rămăsese acasă cu noi și legătura dintre o mamă și un fiu e puțin diferită. Ne-am înțeles foarte bine. El a făcut să se mai estompeze lipsa Andreei. Tavi mă ajuta la curățenie, își modifica anumite ținute. 

După ce a plecat Tavi a început să-mi fie foarte greu. Chiar am făcut un șoc că a fost lipsa ambilor copii de acasă. Aveam serviciu, am lucrat în învățământ, m-am înțeles cu colegii, elevii, dar lipsa copiilor de acasă se simțea.

ADVERTISEMENT

Am făcut o alergie pe fond nervos care mi-a trecut destul de greu și încă o dată când a plecat Tavi pe vas, pe un vas de croazieră. Era încă student. A plecat de două ori”, a mărturisit mama lui Tavi Clonda în emisiunea de la Antena Stars.

Soțul Gabrielei Cristea nu a avut o viață tocmai ușoară, povestind în trecut că a pierdut două persoane dragi la scurt timp după ce s-a născut. Cântărețul și-a pierdut tatăl la o vârstă foarte fragedă, dar și bunicul, fetele sale având numai rude de pe linia maternă.

ADVERTISEMENT

Tavi Clonda nu uită niciodată de mama sa, fiindu-i alături în cele mai importante momente ale vieții. Artistul i-a făcut cea mai frumoasă urare de 8 Martie și nu a lipsit de la ziua de naștere a acesteia, când Elena Clonda a împlinit 71 de ani.

ADVERTISEMENT