Life

Mama lui Theo Rose, deranjată de declarațiile făcute de Carmen Harra. Ce spune despre relația artistei cu Anghel Damian

Mama lui Theo Rose, supărată după afirmațiile făcute de Carmen Harra. Ce a dezvăluit Nina Diaconu despre relația fiicei sale.
01.12.2022 | 15:21
Mama lui Theo Rose deranjata de declaratiile facute de Carmen Harra Ce spune despre relatia artistei cu Anghel Damian
Mama lui Theo Rose, supărată după afirmațiile făcute de Carmen Harra. Ce a dezvăluit despre legătura cu Anghel Damian. Sursa foto: captură video Youtube / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mama juratei de la Vocea României este deranjată de declarațiile făcute de clarvăzătoarea care locuiește în Statele Unite ale Americii. Ce spune despre relația artistei cu Anghel Damian, cu care va fi mamă în curând.

Mama lui Theo Rose, supărată după afirmațiile făcute de Carmen Harra. Ce a dezvăluit despre legătura cu Anghel Damian

Nina Diaconu, cea care i-a dat viață cântăreței Theo Rose, a comentat previziunile făcute de Carmen Harra în legătură cu povestea de dragoste pe care vedeta o trăiește de câteva luni cu regizorul Anghel Damian.

ADVERTISEMENT

„Eu am făcut copil la 20 de ani. Copiii sănătoși se fac la vârsta aceasta. Nu după ce iei zece ani pastile. Vă rog să îi lăsați să se bucure de viață lor. Este treaba lor dacă o să le reziste relația sau nu. 

Și dacă ține relația și dacă nu ține este problema lor. Este urât din partea unor oameni să își dea cu părerea dacă rezistă relația lor sau nu. Este treaba lor și atât”, a declarat mama lui Theo Rose pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Declarația vine după ce Carmen Harra a dezvăluit că legătura amoroasă dintre jurata de la Vocea României și regizorul serialului Clanul, Anghel Damian, nu are nicio șansă să reziste o perioadă prea lungă.

Clarvăzătoarea este de părere că cei doi îndrăgostiți nu sunt compatibili și că nu sunt suflete pereche. În plus, vedeta a mai subliniat că în prezent există chimie între Theo Rose și iubit, dar trebuie să muncească pentru a le fi bine și pe viitor.

ADVERTISEMENT

Theo Rose și Anghel Damian, pregătiți să devină părinți

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de numai câteva luni, dar sunt pregătiți să devină părinți. Vedeta din serialul Clanul și regizorul acesteia nu au dezvăluit care este sexul bebelușului, semn că sarcina este la început.

Cântăreața are un nume pregătit pentru bebelușul care urmează să vină pe lume anul viitor. Jurata de la Vocea României este foarte fericită că va avea familia despre care le-a vorbit atât de des fanilor săi.

ADVERTISEMENT

„Nu aş vrea să intru în chestiuni de ordin personal. Am şi spus, în momentul în care voi fi pregătit să vorbesc, în detaliu, despre asta o să vorbim, pentru că e un lucru pe care îl facem împreună…

Încercăm să ţinem, deocamdată, treaba asta cât mai pentru noi. Bucuria e o chestiune foarte intimă şi dacă o pui, aşa, pe o masă publică, ajungi să nu te mai bucuri tu de ea”, a spus actorul la premiera filmului Oameni de treabă.

ADVERTISEMENT