Life

Ce crede mama lui TJ Miles despre Laura Giurcanu, Faimoasa de la Survivor. Dezvăluiri inedite

Mama lui TJ Miles de la Survivor a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre relația fiului său cu Laura Giurcanu, dar și despre cum se descurcă acesta în cadrul concursului.
15.03.2022 | 09:17
Ce crede mama lui TJ Miles despre Laura Giurcanu Faimoasa de la Survivor Dezvaluiri inedite
Ce crede mama lui TJ Miles despre Laura Giurcanu, Faimoasa de la Survivor. Sursă foto: Pro Tv
ADVERTISEMENT

Mama lui TJ Miles a făcut dezvăluiri inedite din viața fiului său în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. De asemenea, aceasta a vorbit și despre prestația fiului său la Survivor și relația influencerului cu Laura Giurcanu.

Ce crede mama lui TJ Miles despre Laura Giurcanu, Faimoasa de la Survivor. Dezvăluiri inedite

TJ Miles a fost implicat până acum în mai multe scandaluri la Survivor România. Relațiile cu colegii săi sunt destul de tensionate și nu demult un concurent l-a acuzat că este îngâmfat și arogant.

ADVERTISEMENT

Mama influencerului a dezvăluit cum este de fapt fiul său. Aceasta spune că TJ Miles pare uneori înfumurat pentru că a trăit foarte mult în Canada, o țară diferită mult de România.

“Se descurcă bine, este destul de echilibrat, nu cred ca a jignit pe nimeni, nu consider că are o astfel de atitudine. Social el are mentalitatea pe care o are. Știu că e considerat îngâmfat dar nu este așa.

ADVERTISEMENT

El e crescut într-o mentalitate în care trebuie să arăți ca ai încredere în tine.

Între 7 ani și 32 de ani a trăit în Canada și sunt o grămadă de expresii pe care el nu le știe, cum e de exemplu cu lingușitor. El nu știe nici să înjure în limba română.”, a declarat mama lui TJ Miles în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Mama concurentului de la Survivor a făcut câteva precizări și despre relația dintre fiul său cu Laura Giurcanu. 

ADVERTISEMENT

“Stima de sine e foarte importantă, dar asta nu înseamnă că trebuie să calci pe cadavre. Cred că Laura s-a debarasat de el mai repede”, a mai spus aceasta la Pro tv.

În cadrul aceleiași emisiuni, femeia a explicat și de ce a decis fiul său să-și schimbe numele la vârsta de 17 ani. Se pare că celor din Canada le era foarte greu să pronunțe numele Tiberiu.

ADVERTISEMENT