Life

Mama lui Tudor Chirilă, confesiuni în premieră despre relația cu fiul ei: „Pentru mulți, sunt tot mai puțin Iarina Demian”

Mama lui Tudor Chirilă a vorbit despre relația specială pe care o are cu fiul ei, cu care are marea bucurie să împartă și momente unice pe plan profesional.
24.12.2021 | 14:45
Mama lui Tudor Chirila confesiuni in premiera despre relatia cu fiul ei Pentru multi sunt tot mai putin Iarina Demian
ADVERTISEMENT

Iarina Demian, mama lui Tudor Chirilă, a făcut câteva confesiuni în premieră despre relația cu băiatul ei și proiectul care îi unește acum.

Cea mai nouă colaborare a lor, „Visul american” i-a scos din rolurile mamă-fiu și i-a pus în cele de regizor-actor. Cei doi au mai muncit împreună, semn că talentul artistic e bine impregnat în familia cântărețului.

ADVERTISEMENT

Spectacolul „Visul american” a avut premiera la începutul lunii decembrie, iar despre acest proiect Iarina a vorbit cu foarte mult entuziasm.

Mama lui Tudor Chirilă, despre cum e să lucreze cu fiul ei

Atât ea cât și băiatul ei și-au propus să transmită emoție și să transforme un spectacol obișnuit în unul care să fie cu adevărat remarcabil.

ADVERTISEMENT

Cel care a fost cu ideea de a folosi monoloagele lui Eric Bogosian a fost Tudor, textele scrise în 1980 părându-i-se răvășitoare și în lumea actuală.

Iarina Demian a vorbit despre cum este să lucreze cu fiul ei. A spus că au trecut prin foarte multe lucruri împreună din punct de vedere artistic. A recunoscut că presiunea este într-adevăr mai mare având în vedere legătura dintre cei doi din afara scenei.

ADVERTISEMENT

„Colaborarea noastră a început în 2000 și durează și acum. Am traversat furtuni, cutremure, inundații, dar ne-au unit mereu căutările, poezia cuvintelor, muzica, dar mai ales descoperirea adevărului într-un text dramatic”, a declarat Iarina despre munca alături de Tudor Chirilă, pentru revista Viva!.

„Sunt tot mai puțin Iarina Demian”

„Nu este simplu să faci un spectacol din nouă monoloage. Nu este simplu să unești aceste trăiri și să le dai un sens. Nu cred că aș fi capabilă să susțin un asemenea tur de forță, așa cum o face Tudor. Cred că în acest spectacol el și-a depășit limitele”, a precizat mama lui Tudor Chirilă.

ADVERTISEMENT

Femeia este mândră și de realizările celuilalt copil, Ionuț. S-a bucurat și de meseria pe care acesta și-a ales-o, fratele lui Chirilă fiind pasionat de fotbal. Iarina Demian a spus că a fost prezentă la câteva meciuri de-ale lui Ionuț și l-a încurajat de fiecare dată de pe marginea terenului.

Mama lui Tudor a spus că notorietatea fiului ei a depășit-o, deși a oferit foarte mult lumii spectacolului. „Pentru mulți sunt tot mama lui Tudor și tot mai puțin Iarina Demian”, a completat femeia.

ADVERTISEMENT