News

Mama Luizei Melencu, detaliul care schimbă întreaga anchetă! „Fata mea avea un lănțișor”

Autor: Alexandru Năstase | 29.09.2019 | 19:18
Luiza Melencu alături de mama ei. Sursa foto - facebook

Mama Luizei Melencu a oferit un detali care ar putea schimba întreaga anchetă! Monica Melencu nu crede că fiica ei a fost ucisă de Gheorghe Dincă. Mai mult de atât, femeia susține cu tărie că se dorește o ”mușamalizare” a cazului, iar unul dintre argumentele pe care le aduce este cel referitor la un lănțișor pe care îl purta Luiza chiar în ziua dispariției. Monica Melencu a descris lănțișorul respectiv, spunând că avea trei inimioare, numai că bijuteria nu i-a fost returnată de către anchetatori.

Mama Luizei Melencu, detaliul care schimbă întreaga anchetă!

Monica Melencu spune că în acest moment ancheta nu merge pe un drum firesc și îi acuză în termeni duri pe procurori. „Nu mi se spune nimic. Fiica mea avea un lănțișor cu trei inimioare. Nu mi s-a arătat niciun obiect. Atunci cum pot să cred că fiinca mea este moartă? Eu cred că acest caz este mușamalizat. Când a dispărut fiica mea, soția dl Dincă era prin preajmă.

În cazul Alexandrei, fiica dânsului a fost prin preajmă. Are familia suspectă. Eu spun că aceste fete nu sunt moarte. Eu cred că acest caz se vrea mușamalizat. Să îmi ceară test ADN. Ar trebui să meargă pe altă pistă. Fetele sunt traficate”, a declarat Monica Melencu într-un interviu. Și Adina Anghelescu a oferit câteva detalii interesante legate de implicarea FBI în cazul dispariției Luizei Melencu.

Mama Luizei Melencu, detaliul care schimbă întreaga anchetă! Mama Luizei Melencu
Monica Melencu într-un interviu acordat presei. Sursa foto – facebook

Detalii despre implicarea FBI-ului

„Nu suntem noi înalt de avansați în aparatură și o astfel de aparatură se găsește numai în câteva țări din lume, iar tatăl extagerii ADN-ului mitocondrial este America. Ei au fost primii, ei au cea mai înaltă aparatură și mai sofisticată. ADN mitocondrial e transmis doar pe linie maternă. Toate aceste detalii pot fi confirmate de orice specialist. Acest lucru explică și cererea procurorilor români către mama Luizei Melencu. În ce o privește pe Luiza Melencu, profilul ei genetic a fost făcut la Institutul Național de Criminalistică.

Din firele de păr care a fost prelevate din peria de acasă de la Luiza. La INML, pe oasele din lizieră nu s-a putut extrage ADN nuclear din cauza că oasele erau prea deteriorate. S-a extras în schimb , la INML, doar ADN cromozomial stabilindu-se că e vorba de cromozomi X, deci provim de la aceeași persoană. Doar Statele Unite și alte câteva țări de pe glob au așa ceva. Pentru asta FBI are nevoie de noi probe de la mamă. Dacă vom extrage ADN din oasele trimise acolo și nu vor conține ADN mitocontrial al mamei, după ce doamna Melencu va da această probă, atunci oasele din lizieră nu ar fi ale Luizei Melencu. Dacă se găsește ADN mamei în ADN mitocondrial, atunci vestea ar fi cealaltă. Dacă doamna Melencu dorește să afle adevărul, în opinia mea trebuie să dea această probă”, a spus Adina Anghelescu, conform Antena3.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!