News

Mama Luizei Melencu, discurs emoţionant la deschiderea anului şcolar: „Un monstru cu chip de om a răpit-o”

09.09.2019 | 14:01
Mama Luizei Melencu discurs emotionant la deschiderea anului scolar Un monstru cu chip de om a rapito

Mama Luizei Melencu a fost prezentă la liceul unde studia fiica ei și a ținut un discurs emoționant. Cea care i-a dat viață tinerei dispărute în luna aprilie 2019 i-a făcut pe liceeni și pe părinți să plângă vorbind cu multă durere despre fiica ei, despre care se spune că ar fi fost omorâtă de mecanicul auto din Caracal, Gheorghe Dincă.

Mama Luizei Melencu, la liceul unde a învățat fiica ei

„Aş fi dorit să particip la deschiderea anului şcolar alături de Luiza. Astăzi nu veţi mai avea parte de zâmbetul Luizei, pentru că un monstru cu chip de om a răpit-o şi nu spune unde a dus-o”, a declarat mama Luizei în fața celor adunați la careul Liceului Tehnic C. D. Nenițescu din municipiul Craiova.

„Odată cu dispariţia Luizei, parcă s-a pierdut o părticică din univers, s-au pierdut multe zâmbete, multe idealuri. Suntem cu gândul numai la tine şi te asigurăm că uşa casei, uşa internatului, uşa şcolii vor fi mereu deschise”, a mai spus astăzi femeia, vizibil afectată, conform unui videoclip care a fost postat pe pagina de Youtube Televiziunea Poporului.

Luiza a dispărut pe 14 aprilie 2019

Luiza Melencu a dispărut pe 14 aprilie 2019 și nici până în ziua de azi nu se știe ce s-a întâmplat cu exactitate cu adolescenta din Dioști. Gheorghe Dincă le-a spus procurorilor DIICOT că a omorât-o exact așa cum a procedat cu Alexandra Măceșanu, cea care a dispărut trei luni mai târziu, pe 24 iulie.

Ancheta privind dispariția Luizei este în curs de desfășurare, iar părinții Luizei, prin avocatul lor, Tonel Pop, și-au exprimat neîncrederea în autorități cu privire la modul în care cercetează misterioasa dispariție a tinerei. Până acum, varianta oficială pare a fi aceea că a fost ucisă de Gheorghe Dincă după ce ar fi fost violată, după cum a recunoscut chiar șoferul de ocazie.