News

Mama Luizei Melencu, în culmea disperării. Ce mesaj a primit de pe numărul fetei

29.08.2019 | 09:44
Mama Luizei Melencu in culmea disperarii Ce mesaj a primit de pe numarul fetei

Monica Melencu, mama Luizei, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie, a primit un mesaj misterios trimis de pe telefonul fiicei sale și a mers de urgență la poliție. Și în trecut telefonul Luizei a fost activat și a trimis mesaje către membrii familiei. 

Monica Melencu a primit un mesaj de pe telefonul Luizei

Telefonul Luizei Melencu s-a reactivat și a trimis mai multe mesaje ciudate. Câțiva membrii ai familiei Melencu au primit textul ”Acum pot fi contactată pe mobil”. Monica Melencu, mama adolescentei de 18 ani dispărută în luna aprilie, a mers la poliția din Caracal pentru a cere o explicație. După ce a petrecut aproximativ o oră în sediul poliției, mama Luizei a plecat acasă dezamăgită, fără nicio lămurire a inexplicabilelor mesaje.

Cel mai recent SMS primit de familia Melencu este unul predefinit și a fost recepționat la ora 15:30. Telefonul Luizei este căutat de anchetatori de săptămâni bune, dar fără niciun rezultat. Mobilul fetei dispărute s-a reactivat și nu ca urmare a procedurii de căutare, spun chiar rudele fetei, potrivit stirilekanald.ro.

Telefonul Luizei Melencu este de negăsit
Telefonul Luizei Melencu a trimis mai multe mesaje standard către familia fetei. Sursa foto: observator.tv

Telefonul Luizei Melencu din nou activ

Astfel de mesaje au mai fost primite și înainte de apropiații fetei, dar de fiecare dată speranța că Luiza ar putea fi găsită în viață s-a transformat în dezamăgire și lacrimi. Mătușa fetei, Cătălina Iordache, s-a întors de curând din Italia și a declarat că telefonul nepoatei sale se află în mâinile cui nu trebuie. „E strigător la cer să nu găsești un copil dispărut de cinci luni. Ascund autoritățile ceva? Să spună realitatea!”, a acuzat mătușa Luizei Melencu.

Una dintre prietenele și colegele Luizei Melencu a descoperit că telefonul fetei a fost activ, iar contul de WhatsApp a fost folosit. Într-o noapte a apărut mesajul că numărul de telefon al Luizei a ieșit de pe un grup pe care fetele îl foloseau pentru școală. „De la poliție ni s-a spus că trebuie să se verifice dacă cineva a folosit cartela Luizei sau dacă numărul s-a dezactivat automat de pe grupul clasei ca urmare a faptului că nu a fost folosit mult timp”, a precizat Monica Melencu în data de 15 august 2019, conform digi24.ro.

  • 20 de săptămâni și 4 zile au trecut de când a dispărut Luiza Melencu (14 aprilie)