News

Mama Luizei Melencu, luată cu ambulanța! Ce se întâmplă la casa lui Gheorghe Dincă, după ce acesta a recunoscut crimele

28.07.2019 | 15:44
Mama Luizei Melencu luata cu ambulanta Ce se intampla la casa lui Gheorghe Dinca dupa ce acesta a recunoscut crimele

Mama Luizei Melencu a avut nevoie de intervenția medicilor după ce a aflat de faptul că Gheorghe Dincă a recunoscut că i-a ucis fata. Rudele fetei erau în fața casei criminalului când a aflat vestea. O ambulanță a venit de urgență la fața locului pentru a-i acorda femeii primul ajutor. Cu ochii în lacrimi și ținând în mână poza fiicei sale, mama Luizei Melencu a căzut în genunchi. ”Pentru ce am muncit 12 ani de Italia? Pentru ce, să mi-o ia?”, a exclamat femeia.

Ce se întâmplă în aceste momente la casa lui Gheorghe Dincă

Mai multe persoane au venit la fața locului, iar jandarmii sunt și ei prezenți acolo pentru a preveni incidentele. Din primele informații, se pare că Dincă se află în interiorul casei. Conform procedurii, când un criminal își recunoaște fapta, autoritățile trebuie să meargă cu el să facă reconstituirea crimelor. Reamintim că bărbatul și a susținut nevinovăția ore bune, până când a recunoscut în cele din urmă că le-a ucis pe fete.

“Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al criminalului.

Mama Luizei Melencu, în stare de șoc. foto: captura Antena 3

Scandalul s-a declanșat la casa lui Dincă

Oamenii aflați la poarta casei lui Gheorghe Dincă au devenit nervoși în momentul în care s-a aflat că acesta și-a recunoscut ambele crime, transmite Digi 24. „Uitați-vă ce ați făcut!”, a strigat mama Luizei, iar oamenii îi raspund „politica, politica”. Oamenii au încercat să pătrundă în curte, însă jandarmii i-au împiedicat să intre. Mama acesteia a strigat către aceștia „Ce păziți domnule, un criminal păziți?”. Ulterior, atât femeii, cât și bunicului Luizei li s-a făcut rău și oamenii au chemat ambulanța în ajutor.