News

Mama Luizei Melencu, mesaj dur la adresa autorităților: „Toate ușile ne sunt închise”

Autor: Bogdan Solomon | 10.09.2019 | 17:35
Mama Luizei Melencu, mesaj dur la adresa autorităților: „Toate ușile ne sunt închise”
Mama Luizei Melencu, apel disperat pentru autorități. Sursa foto: a1.ro

Cazul crimelor petrecute recent la Caracal, unde două tinere de 15, respectiv 18 ani au fost răpite, sechestrate și probabil ucise de Gheorghe Dincă, un fost mecanic auto din Caracal, pare să nu se mai încheie niciodată. Exasperată de incompetența autorităților, mama Luizei Melencu, a lansat un atac dur la adresa oamenilor legii.

Mama Luizei Melencu cere arestarea familiei lui Dincă

Într-un interviu acordat recent, Monica Melencu le solitictă procurorilor DIICOT să aresteze  membrii familiei lui Gheorghe Dincă, dezvăluind că a depus chiar o plângere împotriva soției psihopatului. Totodată, femeia a precizat că are nevoie de lista apelurilor telefonice făcute de Luiza în lunile martie și aprilie, însă nu a primit niciun răspuns din partea oamenilor legii, ba dimpotrivă, pare că toate ușile i-au fost închise.

Toate ușile ne sunt închise. Abonamentul telefonului Luizei este pe numele meu, eu îl plăteam. Am cerut acel listing al apelurilor, dar nu am primit nimic. Factura este pe numele meu. Sub nicio formă nu vor să mi-l dea. Nu am primit nicio explicație. Eu am nevoie pentru lunile martie-aprilie. Suntem revoltați. Sunt luni de zile despre care nu știm nimic. Nu este posibil ca cineva să-și piardă un copil și să nu afle adevărul. Noi vrem doar adevărul”, a declarat mama Luizei Melencu.

Au trecut mai bine de 4 luni de la dispariția Luizei Melencu. Sursa foto: Facebook
Au trecut mai bine de 4 luni de la dispariția Luizei Melencu și lucrurile sunt în continuare neclare Sursa foto: Facebook

„Dincă își schimbă declarațiile de la o zi la alta”

În plus, Monica Melencu se arată revoltată de faptul că procurorii DIICOT nu reușesc să elucideze misterul din spatele acestei tragedii care a șocat și revoltat întreaga opinie publică. Mai mult decât atât Gheorghe Dincă refuză în continuare să colaboreze cu autoritățile, schimbându-și declarațiile de fiecare dată când este audiat.

Declarațiile sunt schimbate. Nu își mai susține declarația de la început, din câte am înțeles. Părerea mea ca mamă este că toată țara și legea s-a axat pe acest domn Dincă. Trebuie să căutăm complicii. Nu vom afla adevărul. Acești copii nu au stricat nimic. Domnul procuror Vasilescu ne ia și ne duce la dectorul de minciuni. Ne umilește în ultimul hal”, a mai spus mama Luizei.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!