News

Mama Luizei Melencu, noi dezvăluiri despre cazul Caracal. Apelul disperat către autoritățile române

05.08.2019 | 11:09
Mama Luizei Melencu noi dezvaluiri despre cazul Caracal Apelul disperat catre autoritatile romane

Mama Luizei Melencu acuză autoritățile de nepăsare și spune că nu a primit nicio informație în cele aproape patru luni de când fata ei în vârstă de 19 ani a dispărut. Femeia este disperată și cere ajutorul autorităților, căci de mai bine de trei luni nu știe absolut nimic despre fata ei.

Mama Luizei Melencu acuză autoritățile că nu comunică

Mama Luizei a venit din Anglia, acolo unde lucrează, după ce a aflat că fiica ei a dispărut de tot. Aceasta i-a trimis niște bani pe care Mihaela Luiza a mers să îi scoată de la un bancomat din Caracal, cu scopul de a-și cumpăra o pereche de adidași. Din nefericire, tânăra nu a mai reușit să își achiziționeze încălțămintea, căci ar fi fost răpită pe 14 aprilie 2019 de suspectul de crime Gheorghe Dincă.

Mama Luizei a declarat la România TV că familia ei nu a mai primit nicio informație cu privire la fată. Femeia a făcut apel la autorități să le comunice tot ce află și că lucrurile pe care le știe până acum despre adolescentă le-a văzut doar la televizor. Mai mult, mama fetei zice că nu i s-a prezentat nicio probă concretă care să arate că fiica ei este moartă.

mama luizei melencu caracal, fata disparuta pe 14 aprilie. in imagine, tanara de 19 ani
Luiza a dispărut pe 14 aprilie 2019. Sursa foto: spynews.ro

I-a trimis bani fiicei sale să își cumpere adidași

„Nu știu nimic. Noi i-am trimis bani din Anglia, dar era închis la MoneyGram. Erau pentru o pereche de adidași. Nu i-a putut scoate și i-am scos noi când am venit în țară. Am fost ieri la familia Alexandrei. Ei cel puțin au o certitudine, dar noi nu știm absolut nimic în privința Luizei”,  a declarat recent femeia, extrem de îndurerată și depășită de situație la Antena 3.