Mama Luizei Melencu nu crede că fata este moartă: “Nu avem nicio dovadă. Aceşti copii sunt căutaţi numai morţi”

Daniel Scripcaru   
în News
22/09/2019, 10:11
Mama Luizei Melencu nu crede că fata este moartă: “Nu avem nicio dovadă. Aceşti copii sunt căutaţi numai morţi” GALERIE FOTO
Mama Luizei Melencu nu crede că fata este moartă. Sursa foto: b1.ro

Mama Luizei Melencu, fata dispărută în luna aprilie în Caracal, este convinsă că fiica ei este în viață, chiar dacă Gheorghe Dincă a mărturisit în fața anchetatorilor că a ucis-o pe fata de 18 ani. În același timp, femeia este scandalizată de faptul că procurorii sunt siguri că fiica ei a fost ucisă, deși nu au nicio probă.

Mama Luizei Melencu nu crede că fata ei este moartă

„Nicio clipă n-am crezut că Luiza este moartă. Nu avem nicio dovadă. Pentru noi, Luiza trăiește. Este părerea mea”, a spus ea, sâmbătă seară, la Antena 3. „Acești copii (Luiza și Alexandra – n.red.) sunt căutați numai morți. Îi caută cineva vii? S-au axat pe acest Dincă, dar Dincă are familie.

În cazul fiicei mele, soția lui Dincă vine în țară la câteva zile, în cazul Alexandrei, fiica lui a trecut prin poartă. Sunt cinci luni de zile de când ne urlăm disperarea și nimeni nu ne înțelege”, a mai spus Monica Melencu.

Mama Luizei Melencu nu crede că fata este moartă
Mama Luizei Melencu nu crede că fata este moartă. Sursa foto: antena3.ro

Femeia spune că procurorii nu au nicio dovadă că Luiza Melencu ar fi fost ucisă

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi, ulterior. Bărbatul a recunoscut în fața anchetatorilor că a ucis-o pe fată, apoi i-a incendiat trupul. În cazanul în care acesta spune că i-ar fi ars trupul procurorii au găsit mai mulțo dinți care au ADN-ul fetei de 15 ani.

La fel a declarat monstrul din Caracal că a făcut și cu Luiza Melencu. A răpit-o, a sechestrat-o, ar fi violat-o, apoi a ucis-o. Gheorghe Dincă spune că a ars trupul fetei în același cazan din curte, deși toți experții spun că acest lucru este imposibil, deoarece ar fi trebuit să ajungă la niște temperaturi care ar fi topit acel butoi de tablă.

Închide ×