News

Mama Luizei Melencu refuză să meargă la DIICOT: ”Nu există motiv. Nu cred că mă obligă cineva”

26.09.2019 | 10:59
Mama Luizei Melencu refuza sa mearga la DIICOT Nu exista motiv Nu cred ca ma obliga cineva

Monica Melencu spune că nu se va prezenta la DIICOT chiar dacă a fost emis un mandat de prelevare probe. Mama Luizei Melencu susține că nu există niciun motiv pentru care să dea din nou probe ADN pentru că i-a mai fost prelevată salivă în urmă cu o lună și jumătate.

Monica Melencu nu vrea să dea noi probe ADN în cazul dispariției fiicei sale

Monica Melencu a fost sfătuită de avocatul familiei Tonel Pop să nu ofere noi probe ADN în cazul dispariției fiicei sale. Mama Luizei Melencu este de părere că anchetatorii vor să ”planteze” noul ADN pe oasele descoperite în pădurea de la marginea orașului Caracal. Femeia se teme că anchetatorii vor să închidă cazul fiicei sale care a dispărut în urmă cu șase luni. În ciuda faptului că mama adolescentei de 18 ani a primit un ordin judecătoresc pentru prelevarea probelor biologice, femeia a declarat că nu se va prezenta în cursul acestei zilei la sediul DIICOT.

„Am spus că nu vin. Am primit acea citaţie, trebuia să primim un ordin judecătoresc, nu am primit. Domnul avocat nu a primit nimic, deci nu are rost să vin şi nu dau acest ADN. Acest ADN mi s-a luat, pentru ce să mi se ia? Nu există motiv, nu vreau să dau testul acesta ADN. Nu cred că mă obligă cineva, l-am dat o dată, eu nu mai am încredere, se fac atâtea măgării. Ce pot să-mi facă să mă ia, să-mi caste gura să recolteze? Îmi da amendă, plătesc amenda”, a spus Monica Melencu pentru Mediafax.

Femeia a fost sfătuită de avocatul familiei Tonel Pop
Monica Melencu crede că anchetatorii vor să închidă cazul fiicei sale, Luiza, care a dispărut în urmă cu 6 luni. Sursa foto: romaniatv.net

Mama Luizei Melencu crede că anchetatorii vor să închidă cazul fiicei sale

Monica Melencu refuză să îi fie prelevate aceste probe ADN pentru că nu mai are încredere în anchetatorii care instrumentează cazul fiicei sale. Femeia este de părere că anchetatorii vor să închidă cazul Luizei pentru că nu au foarte multe probe la dosar. Chiar dacă s-a implicat și FBI-ului în dosarul crimei de la Caracal, Monica Melencu nu va merge la sediul DIICOT pentru a i se preleva probe biologice.

„De unde ştiu eu că nu mi ia ADN din gură şi îl plantează peste ceva şi spun peste o luna de zile că acela este ADN-ul Luizei, care corespunde cu al meu? (…) Eu trebuie să mă confrunt cu domnul avocat. Atât timp cât dansul nu a obţinut nimic la mână, o hotărâre judecătorească, va daţi seama că nu am cum să ajung. Dacă obţinea, ne prezentăm. M-au citat că martoră şi eu sunt parte vătămată”, a completat mama Luizei Melencu.