Mama Luizei Melencu și-a dat acceptul pentru recoltarea probelor ADN! Femeia a solicitat ca de față să fie și avocatul

Alexandru Năstase   
în HotNews
28/09/2019, 16:19
Mama Luizei Melencu și-a dat acceptul pentru recoltarea probelor ADN! Femeia a solicitat ca de față să fie și avocatul GALERIE FOTO
Monica Melencu a acceptat recoltarea probelor. Sursa foto - facebook

Mama Luizei Melencu și-a dat acceptul pentru recoltarea probelor ADN! Aceasta a spus în cele din urmă că este de acord după ce a fost convinsă de avocat să meargă la București și să se supună acestor teste. A pus însă două condiții – vrea ca de față să fie și Tonel Pop, cel care reprezintă familia, dar și să fie adusă la București, cu mașina de către anchetatori. Dacă procurorii acceptă atunci se trece la recoltare.

Mama Luizei Melencu și-a dat acceptul pentru recoltarea probelor ADN!

„Am luat o hotărâre după ce domnul avocat a insistat să mă supun noii recoltări de probe biologice și să mă consult cu familia în acest sens. După îndelungi discuții cu familia am hotărât să fiu de acord cu condițiile următoare: să fie de față domnul avocat Tonel Pop la recoltare, să fiu dusă cu mașina la București pentru recoltare de către organele de anchetă.

Asta pentru că nu am posibilități materiale, mai ales că m-au amendat cu 50 de milioane vechi. În concluzie, nu avem cum să ne luptăm cu sistemul și trebuie să cedăm în acest moment”, a declarat Monica Melencu, pentru Antena 3. Vă readucem aminte că jandarmii și agenții au mers la casa familiei Melencu, pentru a pune în executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice, dar nu a fost chiar atât de ușor.

Mama Luizei Melencu și-a dat acceptul pentru recoltarea probelor ADN! Monica Melencu
Monica Melencu a acceptat recoltarea probelor. Sursa foto – facebook

Femeia a solicitat ca de față să fie și avocatul

Monica Melencu a spus că refuză să plece de acasă și, ulterior, a leșinat. De altfel, între familia Melencu și oamenii legii au avut loc mai multe scene dramatice, chiar în fața jurnaliștilor. Procurorii au emis un mandat de aducere pentru mama Luizei Melencu după ce aceasta a refuzat să se prezinte joi, la sediul DIICOT București, pentru a-i fi prelevate probele biologice. După acest gest, femeia a fost amendată cu 5.000 de lei.

Tatăl Monicăi Melencu a anunțat că familia sa va fi nevoită în cele din urmă să își vândă casa și „să stea în cort” pentru a plăti amenda femeii. Între timp, Monica Melencu a acceptat să i se recolteze probe ADN.

 

 

 

 

Închide ×