News

Mama medicului Răzvan Constantinescu a decedat după ce s-a infectat cu Covid. De două săptămâni era „între viață și moarte”

A murit mama unui cunoscut medic anti-vaccin. A fost infectată cu Covid-19.
23.10.2021 | 16:52
Mama medicului Razvan Constantinescu a decedat dupa ce sa infectat cu Covid De doua saptamani era intre viata si moarte
Mama medicului Răzvan Constantinescu a decedat după ce s-a infectat cu Covid. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

S-a stins din viață mama medicului Răzvan Constantinescu. Femeia a fost infectată cu Covid-19.

În luna iunie, Răzvan Constantinescu fusese cercetat disciplinar de Colegiul Medicilor după ce a negat pandemia.

Recent, medicul a anunțat pe Facebook că mama s-a îmbolnăvit cu virusul Sars-Cov-2, după ce „o doamnă vaccinată a vizitat-o pe mama în creierul munților și i-a dat mizeria”.

ADVERTISEMENT

A murit mama medicului Răzvan Constantinescu

Mama celebrului medic anti-vaccin din Iași, Răzvan Constantiescu, cel care a fost cercetat disciplinar de Colegiul Medicilor după ce a negat pandemia, a încetat din viaţă. Aceasta se infectase în urmă cu 2 săptămâni.

„O doamnă vaccinată a vizitat-o pe mama în creierul munților și i-a dat mizeria. De două săptămâni, suntem între viață și moarte.

ADVERTISEMENT

Conform prostăvănimii din presă, acea doamnă era ”imunizată” (!). Acum 10 zile, a murit gastroenterologul din Târgu Neamț, vaccinat full. Nu virusul prelucrat de derbedei, ci porcăria din flacon va distruge lumea”, a scris atunci Răzvan Constantinescu.

Răzvan Constantinescu este medic primar în Medicina interna și Gastroenterologie la Institutul de Gastronterologie și Hepatologie din Iași.

ADVERTISEMENT

Într-un mesaj postat recent, medicul susținea că are încredere în știință, dar nu și în vaccinurile anti-Covid. Totodată, Constantinescu a transmis un mesaj dur la adresa expertului american, Anthony Fauci.

„AM ÎNCREDERE ÎN ȘTIINȚĂ

Tu-ți gheinăvfancșănul mă-tii, Fauci, cu fake-știința ta, cu tot! Dacă moare mama, o să-mi dedic restul vieții pentru găsirea pangolinului ăluia ca să ți-l bag în cur, ție sau altuia ca tine! Iar, de vagginat, s-o vagginezi pe mumă-ta, după ce-i pui două sau trei măști, ca să nu vadă ce a zămislit, savantule de renume mondial!”, a revenit Răzvan Constantinescu într-o nouă postare.

ADVERTISEMENT

Răzvan Constantinescu a fost primul medic sancționat pentru declarațiile făcute în timpul pandemiei, prin care susținea că nu există virusul SARS-Cov-2.

Medicul a fost acuzat de promovarea de teorii neștiințifice despre pandemie, virus și vaccin.

ADVERTISEMENT
Tags: