Life

Cu ce se ocupă, de fapt, mama lui Mihai Bendeac. Emilia conduce o afacere de succes în Capitală

La 38 de ani, Mihai Bendeac are o relație foarte apropiată cu părinții săi, mai ales cu mama sa. Emilia conduce o afacere de succes în București, pentru care-și pune sufletul pe tavă. 
23.01.2022 | 18:16
Cu ce se ocupa de fapt mama lui Mihai Bendeac Emilia conduce o afacere de succes in Capitala
Mama lui Mihai Bendeac are propria afacere în București. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac are o meserie artistică, însă în familia sa lucrurile sunt mult mai practice. Mama sa este de profesie asistentă medicală, meserie pe care o face cu tot dragul și pe baza căruia și-a deschis și o afacere foarte profitabilă.

Emilia Bendeac are propriul cabinet stomatologic

În urmă cu zece ani, Emilia Bendeac și-a deschis propriul cabinet stomatologic în sectorul 2 al Capitalei, în care pune tot sufletul pentru cei care îi calcă pragul și care o consumă peste limită, după cum spune juratul de la ”iUmor”.

ADVERTISEMENT

Datorită economiilor pe care le-a făcut de-a lungul anilor și a banilor care vin din închirierea a două apartamente deținute de familie, Emilia Bendeac și-a văzut visul cu ochii.

După ce a fost o lungă perioadă de vreme angajată, ba chiar a încercat, împreună cu soțul, să pună pe picioare și alte mici afaceri, de mai bine de un deceniu, Emilia Bendeac a intrat în rândul angajatorilor.

ADVERTISEMENT

”Din bani, de-a lungul timpului, maică-mea are un cabinet stomatologic, care, atenție, să nu te gândești că este o clinică. Este într-un apartament de două camere, de trei, pardon. Și avem două apartamente în chirie”, a dezvăluit Mihai Bendeac în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Mihai Bendeac este pacientul fidel al clinicii de familie

Nu pentru că este mama sa acolo, ci pentru că are mare încredere în echipa formată de Emilia Bendeac, actorul de comedie spune că este pacientul fidel al clinicii deținute de cea care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

”Da (n.r. merge la cabinetul mamei sale)! Este un medic acolo, Anca Pintea, care are și cabinetul ei, dar lucrează și pentru cabinetul mamei mele și este medicul meu de ani și ani”, a completat juratul de la ”iUmor”.

”Mama, săraca, a albit de cât timp există cabinetul”

Clinică despre care Mihai Bendeac spune că îi consumă toată energia mamei sale. Emilia Bendeac este trup și suflet implicată în afacerea sa și asta datorită iubirii față de pacienți, dar și față de fiul ei.

ADVERTISEMENT

Teama de a nu-și dezamăgi fiul sau de a nu da de bucluc, astfel încât să îi strice imaginea actorului, o fac pe Emilia Bendeac să fie mereu în gardă.

”Pe Bulevardul Chișinău este cabinetul, și mama, săraca, a albit de cât timp există cabinetul respectiv pentru că ea întotdeauna a trăit cu această chestie în minte: ‘Doamne, dacă se întâmplă vreodată ceva aici, toată lumea o să știe că sunt mama lui Mihai. Cât a muncit copilul ăsta toată viața să îi stric eu imaginea’. Maică-mea sună pacienții seara, înainte să se culce. E foarte, foarte tare”, a conchis actorul de comedie.

 

ADVERTISEMENT