News

“Mama natură” e SINGURĂ! S-a DESPĂRŢIT de iubit

Dupa un an si jumatate de relatie, Roxana Ionescu si iubitul ei, Tinu Vidaicu, si-au spus adio, desi apropiatii spuneau ca cei doi se pregatesc de nunta.Motivul pare a fi unul halucinant, cu iz de...
24.03.2015 | 08:26
Mama natura e SINGURA Sa DESPARTIT de iubit

Dupa un an si jumatate de relatie, Roxana Ionescu si iubitul ei, Tinu Vidaicu, si-au spus adio, desi apropiatii spuneau ca cei doi se pregatesc de nunta.Motivul pare a fi unul halucinant, cu iz de amantlac.

A fost casatorita timp de sase ani cu omul de afaceri Laurentiu Gheorghe, de care s-a despartit in 2012, dupa ce acesta a inselat-o ani intregi cu sora nasei lor de cununie. Extrem de ranita, Roxana Ionescu nu s-a mai putut apropia multa vreme de un barbat, ba chiar incetase sa mai creada in dragoste. Insa, la inceputului anului trecut, ea s-a afisat la bratul unui om de afaceri din Timisoara, Tinu Vidaicu, despre care a recunoscut ca este iubitul ei.

De atunci, “Mama Natura” a facut saptamanal naveta intre Bucuresti si Timisoara, numai pentru a fi alaturi de barbatul de care il iubeste. Desi i-au despartit sute de kilometri, relatia dintre Roxana si Tinu a devenit atat de serioasa, incat apropiatii au marturisit ca cei doi vor sa formeze o familie si ca anul acesta va avea loc si o cununie civila.

Distanta si-a spus cuvantul!

Ei bine, aflati in pragul nuntii, cei doi au decis sa se desparta, informatie confirmata, in exclusivitate, de Roxana Ionescu, pentru CANCAN.ro: “Este adevarat, am luat un fel de pauza, de trei saptamani nu am mai fost la Timisoara. Sunt implicata intr-un nou proiect de televiziune, despre care momentan nu vreau sa vorbesc, asa ca am preferat sa ma ocup de cariera. Voi mai fi “sechestrata” timp de cateva saptamani, apoi voi avea o discutie cu Tinu in care vom vedea daca relatiile s-au racit de tot sau daca se mai poate face ceva sau daca fiecare isi vede de viata lui”.

SURSA: cancan.ro