Life

Mama Oanei Roman a fost din nou internată la spital. Care este starea sa de sănătate: “A fost foarte greu”

Mama Oanei Roman a fost din nou internată la spital, în urmă cu câteva zile. Vedeta a vorbit, pe rețelele sociale, despre starea de sănătate a Mioarei Roman.
22.02.2022 | 18:54
Mama Oanei Roman a fost din nou internata la spital Care este starea sa de sanatate A fost foarte greu
Mama Oanei Roman a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mioara Roman (81 de ani), mama Oanei Roman, a ajuns din nou la spital. Vedeta a anunțat cu ce probleme de sănătate se confruntă și cum se simte acum cea care i-a dat viață.

La finalul lunii ianuarie, Mioara Roman a fost diagnosticată cu COVID-19. A avut o formă ușoară a bolii, fără simptome, însă a rămas cu câteva afecțiuni la nivelul sistemului nervos.

ADVERTISEMENT

Oana Roman s-a speriat foarte tare, mai ales că mama ei se confruntă cu mai multe probleme. Femeia se află ăntr-un centru de îngrijire pentru vârstnici de câteva luni.

Mama Oanei Roman a fost din nou internată la spital

Vedeta trece prin momente dificile de câteva zile, pentru că mama ei se află iar pe mâinile medicilor. Mioara Roman a fost internată la spital din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut recent.

ADVERTISEMENT

Totul a început sâmbătă dimineață, când cei de la centru au sunat-o pe Oana Roman să o anunțe că mama ei nu se simte bine. Au chemat ambulanța și au decis să o interneze la spital pentru mai multe investigații medicale.

Soția lui Marius Elisei s-a speriat foarte tare după ce a primit veștile. Din fericire, cei de la centrul unde se află Mioara Roman au știut imediat ce să facă astfel încât să o țină în afara oricărui pericol.

ADVERTISEMENT

Mioara Roman nu poate primi vizite, însă Catinca Roman ține legătura cu medicul care se ocupă de ea.

“Sâmbătă dimineață m-au sunat de la centru să-mi spună că mama nu se simte bine și au chemat Salvarea ca să vadă de la ce! M-am speriat foarte tare pentru că a fost pentru prima oară când nu eram acasă și nu am avut control asupra situației.

ADVERTISEMENT

Norocul a fost că nu era singură acasă, dar și dacă ar fi fost acasă cu o femeie care să o îngrijească nu ar fi fost deloc ok situația. Fiind la centru au știut ce să facă pe loc și au luat măsuri imediat.

Ei până să mă sune chemase deja Salvarea, îi luase glicemia, tensiunea etc. Pentru mine a fost foarte greu pentru că nu eram acasă. Cei de la Salvare au decis să o interneze pentru investigații.

Noi nu avem voie să mergem în vizită la mama, sora mea a ținut legătura doar telefonic cu doamna doctor care se ocupă de mama.”, a declarat fiica lui Petre Roman pe Instagram.

Ona Roman
Oana Roman, despre problemele de sănătate ale mamei sale. Sursa foto: Instagram

Ce probleme a avut Mioara Roman după infectarea cu coronavirus

Mioara Roman a fost infectată cu coronavirus la finalul lunii trecute, însă a făcut o formă ușoară a bolii. A rămas cu câteva probleme la nivelul sistemului nervos în urma infectării.

În plus, fosta soție a lui Petre Roman a fost mai agitată după ce a avut COVID-19 și a început să uite lucruri, semn că boala i-a lăsat urme. Vedeta a vorbit cu medicul și i-a adaptat tratamentul la situația actuală.

“După COVID, este mult mai agitată, uită lucruri, e mai insistentă în anumite chestii, are niște fixații foarte ciudate.

De aceea m-am dus ieri cu doamna doctor la ea, ca s-o vadă, și mi-a spus că i se pare că există un mic regres din cauza faptului că această boală a lăsat niște urme.

I-a mai modificat puțin tratamentul și să sperăm că o să fie bine.”, a declarat Oana Roman la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT