Life

Mama Oanei Roman, din nou la spital. Cum se simte acum Mioara Roman: “Încă nu avem o situație clară”

Mama Oanei Roman, Mioara Roman, este din nou internată la spital. Vedeta se află alături de ea în aceste momente și a vorbit despre starea sa de sănătate.
01.09.2022 | 16:11
Mama Oanei Roman din nou la spital Cum se simte acum Mioara Roman Inca nu avem o situatie clara
Mama Oanei Roman a ajuns din nou la spital. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mioara Roman, mama Oanei Roman, a ajuns din nou la spital. Vedeta a făcut anunțul pe rețelele socializare și le-a dezvăluit fanilor care este starea de sănătate a celei care i-a dat viață.

Mama Oanei Roman a ajuns din nou la spital

Mama Oanei Roman se confruntă de mult timp cu probleme de sănătate, iar fiica sa i-a fost întotdeauna alături și a avut grijă să ajungă pe mâinile celor mai buni medici.

ADVERTISEMENT

La jumătatea lunii august, fosta soție a lui Petre Roman a ajuns la spital în urma unei accidentări suferite la complexul în care este internată. Aceasta s-a lovit destul de tare în zona feței și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Zilele trecute, Mioara Roman a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Oana Roman este alături de ea în aceste momente grele.

ADVERTISEMENT

“Azi, ca și ieri, stau lângă mama și facem tot ce putem pentru ea. Mulțumesc pentru gândurile bune.”, a scris Oana Roman pe Instastory.

Oana Roman a spus că mama ei se simte mai bine decât ieri și este în continuare alături de ea, însă nu a putut da mai multe detalii despre starea sa de sănătate. De asemenea, vedeta așteaptă să vină și sora ei, Catinca.

ADVERTISEMENT

“Așa și așa. Încă nu știu să spun. E mai bine ca ieri. Sunt aici cu ea aștept sa vina și Catinca. Nu am putere acum să dau mai multe detalii. Încă nu avem o situație clară.”, a declarat Oana Roman pentru spynews.ro.

Vedeta a vorbit despre starea mamei sale și pe rețelele sociale, spunând că aceasta este mai stabilă. Șatena le-a mulțumit internauților pentru toate mesajele trimise.

ADVERTISEMENT
Oana Roman Mioara Roman
Mama Oanei Roman a ajuns din nou la spital. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Mioara Roman a ajuns pe mâinile medicilor și la începutul lui august

La începutul lui august, Oana Roman le-a spus fanilor că mama ei este din nou internată la spital.

Vedeta nu a oferit prea multe detalii despre ce s-a întâmplat atunci și a scris un text scurt pe social media, după ce a lipsit o zi din mediul online.

“Mama e la spital, Nu am putere să fiu cu voi aici. Doamne ajută să fie bine.”, a anunțat fiica lui Petre Roman la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT