News

Mama Patriziei se revoltă după ce fiica sa a murit luată de viitură sub ochii privitorilor. ”Toți au filmat, nimeni nu le-a salvat”

Patrizia și Bianca, tinerele care au murit luate de viitură în Italia, vor fi duse la capelă în rochii de mireasă, în timp ce mama Patriziei se revoltă.
05.06.2024 | 10:24
Mama Patriziei se revolta dupa ce fiica sa a murit luata de viitura sub ochii privitorilor Toti au filmat nimeni nu lea salvat
Mama Patriziei se revoltă după ce fiica sa a murit luată de viitură sub ochii privitorilor. ”Toți au filmat, nimeni nu le-a salvat”
ADVERTISEMENT

Familiile Patriziei Cormos și Biancăi Doros se pregătesc de înmormântare. Trupurile neînsuflețite ale tinerelor au fost îmbrăcate în rochii de mireasă și depuse la capelă, acolo unde prietenii și rudele pot să-și ia adio de la ele. Între timp, mama Patriziei nu își revine din șoc și se revoltă.

Mama Patriziei se revoltă după ce fiica sa a murit luată de viitură sub ochii privitorilor

Îndurerată, femeia nu poate să înțeleagă cum oamenii au stat pe margine și au filmat momentul în care tinerele erau luate de apă alături de prietenul lor, fără ca nimeni să intervină. Pompierii au ajuns la fața locului și au încercat să le salveze cu o funie, în timp ce elicopterul chemat a ajuns doar după 30 de minute, mult prea târziu.

ADVERTISEMENT

Potrivit Il Messaggero, femeia nu înțelege de ce nimeni nu a sărit în apă după tinere, deși este evident că toată lumea s-a temut de viitură. Din păcate în imagini se vede cum tinerii s-au resemnat și stăteau îmbrățișați înainte să fie luați de apă.

”Ce mă doare cel mai mult este că toată lumea a făcut poze și videoclipuri și nimeni nu le-a salvat. Poate că i-ar fi putut salva. Nu era important să faci videoclipuri. Fusese la plimbare, a sunat de mai multe ori la 112. Și-a lăsat numele, adresa”, a declarat mama fetei.

ADVERTISEMENT

Tatăl fetei spune că fiica sa era ”un înger”. ”Era un înger, a studiat mult și a muncit pentru a se întreține. După examenul de la Academie, pe care l-a susținut vineri dimineață, m-a sunat și mi-a spus am știut tot“.

Oamenii care le-au găsit trupurile fetelor sunt în stare de șoc

Trupurile Patriziei și prietenei Bianca Doros au fost depuse la capela de la cimitirul urban San Vito din Udine. Conform tradiției din România, fetele au fost îmbrăcate în rochie de mireasă pentru că nu erau măritate.

ADVERTISEMENT

Cât despre a treia victimă, Cristian, acesta este de negăsit după ce a fost, la rândul său, luat de ape. ”Hai salvatori, că astăzi este ultima zi de căutare pentru a-l reda pe Cristian familiei sale”, a transmis primarul din Premariacco (Udine), Michele De Sabata.

Pompierii care l-au găsit pe fete sunt deprimați și spun că vor avea nevoie de consiliere psihologică pentru a trece peste această dramă. ”M-am apropiat de ea, ca să îi spun că sunt acolo, dar nu mi-a răspuns. Nu se mai putea face nimic”, povesteşte pompierul Emanuel Marini, de la Protecţia Civilă.

ADVERTISEMENT

”Mi s-a frânt inima pentru că şi eu am o fiică de 23 de ani”, a adăugat și pompierul Flavio Toneatto, angajat al Protecției Civile. Italienii au împânzit internetul cu mesaje de condoleanțe după moartea tragică a tinerelor.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”