News

Mama primarului din Constanța, prinsă cu 5 buletine de vot! Prima reacție a edilului Decebal Făgădău: „Mama e la Poliție, plânge”

26.05.2019 | 13:53
Mama primarului din Constanta prinsa cu 5 buletine de vot Prima reactie a edilului Decebal Fagadau Mama e la Politie plange

Probleme pentru mama primarului Constanței, Decebal Făgădău, după ce mama sa a fost prinsă în timp ce i-au fost înmânate cinci buletine de vot, a intrat cu ele în cabină și le-a ștampilat, cu intenția să le introducă în urnă. Unul dintre observatori a sesizat polițiștii prezenți la secție. Oamenii legii au intervenit și au reținut-o pe femeia de 70 de ani, înainte să introducă buletinele de vot în urnă.

Mama primarului din Constanța, prinsă cu 5 buletine de vot

Deocamdată nu se știe cum a ajuns femeia de 70 de ani în posesia celor cinci buletine de vot. Potrivit constantadeazi.ro, din primele informații persoana din cadrul biroului electoral al secției de votare numărul 133 din Constanța care i-a înmânat femeii buletinele ar fi fost membru al partidului ALDE.

Potrivit primarului Constanței, mama sa nu are nicio vină și ar fi vorba doar de o eroare: ”Mama e la Poliție, plânge, a zis că i s-au dat buletinele de vot și nu a verificat câte a primit. Mama are 70 de ani, era împreună cu tatăl meu și nu a avut niciodată în intenție așa ceva. Sunt convins că această situație va fi elucidată imediat. M-a sunat plângând, de la Poliție. Regretă acest incident în care a fost târâtă fără să vrea doar pentru că poartă numele meu. Sunt convins că situația o să se lămurească”, a spus edilul Constanței, pentru info-sud-est.ro.

Mama primarului din Constanța a fost prinsă cu cinci buletine de vot *foto: info-sud-est.ro

Decebal Făgădău a fost ales primar al Constanței la alegerile din iunie 2016, după ce un an de zile a fost primar interimar, după problemele de legalitate pe care le-a avut predecesorul său, Radu Mazăre.

În județul Constanța, până la ora 13:00, se înregistrase o prezență de 22,21%.

Tags: