News

Mama primei fete dispărute în Caracal acuză: ”Poliția abia așteaptă să scape de caz”

28.07.2019 | 08:24
Mama primei fete disparute in Caracal acuza Politia abia asteapta sa scape de caz

Mama Mihaelei Luiza Melencu, prima fată dispărută în Caracal în luna aprilie a ajuns la ”casa groazei” a criminalului în serie Gheorghe Dincă, sfâșiată de durere. Mama Luizei continuă să facă dezvăluiri tulburătoare după ce o altă fată a fost răpită în data de 24 iulie.

Mama Luizei arată cu degetul spre autorități

Mama primei fete dispărute din Caracal în urmă cu trei luni speră ca fiica sa, Mihaela Luiza Melencu să nu fie printre eventualele victime ale criminalului cu sânge rece Gheorghe Dincă. Criminalul în serie din Caracal în vârstă de 65 de ani lua fete la ocazie, pe care le batjocorea, le tranșa și le arde trupurile într-un butoi.

Mama tinerei din comuna Dioști, județul Dolj a făcut dezvăluiri tulburătoare. „Poliţia abia aştepta să scape de caz. Să dea clasare şi gata. În patru luni de zile nu am avut nimic sigur. Mai mult ne autoinvitam noi la DIICOT să afle ceva. Şi întotdeuna autorităţile spuneau aceleaşi chestii. Ba că e căsătorită, ba că a trecut de 18 ani, e majoră şi face ce vrea. Că a fugit cu cineva, că voia mai multă libertate, numai chestii d-astea ne spuneau”.”, a declarat mama Luizei.

Adolescenta era o elevă exemplară și profesorii au mai vorbe bune despre ea
Mihaelea Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie tot după ce s-a urcat în mașina unui necunoscut la ocazie. Sursa foto: observator.tv

Mama primei fete dispărute vorbește depspre nepăsare și incopetență

Mama Luizei Melencu, cunoscută ca ”Lulu” este de părere că autoritățile nu au făcut nimic ca să-i găsească fiica spunând-i fel de fel de scenarii: că este căsătorită, că este majoră și face ce vrea sau că a fugit din țară cu cineva cunoscut. De asemenea, mama Luizei susține căsoluţia de clasare a fost propusă de un agent de poliţie care se plictisise de caz“.

Ea a spus că atunci când a reclamat cazul la polițiștii din Coșoveni, aceștia au avut o reacție tulburătoare: „Este majoră, are 18 ani, putea să fi plecat cu vreun iubit, asta au zis cei de la Coşoveni. Repetau într-una, până când am dus cazul la DIICOT, că a plecat cu un Făt-Frumos. Nu numai o dată au spus că are are 18 ani, e majoră. Acum au tratat (cu seriozitate n.r.), de când s-a întâmplat cu Alexandra”, conform adevarul.ro.

Mihaela Luiza Melencu plecase la Caracal să scoată niște bani de la bancomat. O cameră video a surprins-o pe Lulu în Caracal vorbind la telefon. Ulterior, adolescenta s-a urcat în mașina unui necunoscut la ocazie pentru a se întoarce acasă, dar nu a mai ajuns. La scurt timp după dispariție bunicul fetei a primit telefoane dubioase de la persoane necunoscute care i-au spus că Lulu a plecat în Elveția și nu se mai întoarce.