Life

Mama regretatei Denisei Manelista trece prin clipe de coșmar! Cum se simte bătrâna

14.10.2020 | 10:52
Mama regretatei Denisei Manelista trece prin clipe de cosmar Cum se simte batrana
ADVERTISEMENT

Mama Denisei Manelista nu și-a găsit liniștea nici acum, la trei ani de când fiica ei s-a stins din viață. Somnul îi este tulburat de coșmaruri în fiecare noapte, chiar și acum.

O sursă apropiată a declarat că psihicul femeii este la pământ din cauza acestor coșmaruri în care fiica ei nu încetează să apară.

ADVERTISEMENT

Denisa Răducu a fost o interpretă de manele și s-a stins la vârsta de 27 de ani din cauza unei boli necruțătoare, iar familia a fost devastată. Mai mulți interpreți ai aceluiași gen muzical i-au adus câte un omagiu.

Mama regretatei Denisa Manelista trece prin clipe de coșmar

Moartea propriului copil este o suferință peste care niciun părinte nu poate trece cu adevărat. Însă mama Denisei Răducu este încă în stare de șoc, iar dorul de fiica ei o macină pe dinăuntru.

ADVERTISEMENT

În fiecare noapte, somnul îi este tulburat de coșmarurile în care se întâlnește cu Denisa, iar diminețile sunt de nesuportat.

“Noapte de noapte se trezește plângând. Nu mai rezistă psihic. Ne-a spus că visează în fiecare noapte același lucru. Spune că o vede pe Denisa… Denisa îi zâmbește și îi spune să se ducă acasă, că nu e cazul să se întâlnească încă. Dar o ia de mână și atunci mama ei începe să plângă”, a declarat o sursă apropiată pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Femeia nu a reușit să scape de coșmaruri și a încercat tot ce era posibil, însă dorința de a trăi se stinge pe zi ce trece, din moment de viața fără Denisa nu mai are niciun sens pentru ea.

“A mers, s-a rugat, a dat acatiste, s-a spovedit și s-a împărtășit, merge zi de zi la mormântul Denisei. Cu toate acestea, spune ea, visează aproape același lucru. Ea, oricum, nu prea mai are voința de a trăi, vrea să ajungă lângă Denisa”, a continuat aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

Nici măcar Adelina, sora Denisei, nu-i poate alina durerea mamei, mai ales pentru că nu poate veni în România din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, bătrâna s-a adâncit și mai mult în depresie, fiind singură și fără a ști când o poate vedea pe cealaltă fiică, așa cum a menționat sursa respectivă:

“Plânge zi de zi când vorbește cu Adelina, îi este dor de ea și de nepoțelele ei. Dar, cum șansele ca, până de Sărbători, să le vadă, față în față, sunt nule, mai ales în contextul coronavirusului, mama Adelinei și a Denisei suferă cumplit.”

Adelina, sora Denisei, copleșită de pandemia de Covid-19

Adelina a mărturisit că pandemia și dezastrele pe care le-a provocat îi amintesc foarte mult de iubita ei soră. Aceasta a mai spus că dacă Denisa ar mai fi trăit, ar fi empatizat cu fiecare om bolnav care se confruntă acum cu acest virus devastator.

“Când văd cât de multă durere există acum, cum boala asta, coronavirusul, face ravagii în toată lumea, în România, în Spania, mă gândesc mai mult ca niciodată la Denisa mea. Denisa care suferea de fiecare dată când vedea pe cineva bolnav, ar fi suferit acum mai mult ca oricine, ea era de o sensibilitate ca nimeni altcineva. (…) îmi lipsește și mi-e greu fără ea.

Mă trezesc din somn când o visez așa, zâmbind, dar apoi plâng că nu e lângă mine… Nici nu pot să spun de câte ori am sperat, de câte ori m-am gândit că îmi va suna telefonul și îi voi auzi, din nou vocea ei. Iar apoi îmi dau seama că nu se poate așa ceva”, a spus Adelina pentru sursa citată.

Denisa Răducu a suferit de carcinom hepatocelular și s-a luptat până în ultima clipă cu boala. Deși au încercat toate tratamentele posibile, medicii nu au putut să o salveze pe cântăreață. S-a stins din viață în vara anului 2017 la vârsta fragedă de 27 de ani.

ADVERTISEMENT