Life

Mama Sânzianei Buruiană primea o pensie de 26.000 de lei de la stat! Cum a ajuns să încaseze această sumă

În urmă cu doi ani mama Sânzianei Buruiană primea o pensie de peste 5.000 de euro lunar.
06.08.2021 | 10:56
Mama Sanzianei Buruiana primea o pensie de 26000 de lei de la stat Cum a ajuns sa incaseze aceasta suma
Sânziana Buruiană și mama sa
ADVERTISEMENT

Toată lumea o cunoaște pe Sânziana Buruiană. Nu sunt mulți însă cei care știu amănunte despre familia blondinei.

Sânzi se trage dintr-o familie foarte bună. Mama sa a fost magistrat, iar tatăl consilier la Ministerul pentru Mediul de Afaceri și Antreprenoriat.

ADVERTISEMENT

Astfel, Corina Buruiană primește o pensie specială de la stat după ce a fost judecător la Curtea de Apel București.

Mama Sânzianei Buruiană primea o pensie de 26.000 de lei de la stat! Cum a ajuns să încaseze această sumă

Până în anul 2019, mama Sânzianei Buruiană a fost judecător la Curtea de Apel București. Astfel, aceasta beneficiază de o pensie specială, care a și crescut în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

În urmă cu doi ani din declarația de avere depusă de soțul ei s-a văzut că aceasta primea 26.000 lei pe lună, adică peste 5.000 de euro. Suma a crescut de atunci pentru că punctul de pensie s-a majorat de mai multe ori.

Familia Sânzianei Buruiană mai avea două case. Una în Tâncăbești  și cealaltă la Sinaia. Părinții blondinei mai dețineau și două terenuri în Ilfov și Prahova.

ADVERTISEMENT

Ce spuneau părinții blondinei despre cariera sa

Vedeta a absolvit facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice și are un master terminat cu nota 10. A preferat însă să joace rolul de “blondă”. Părinții acesteia nu au susținut-o la început, pentru că doreau ca ea să aibă o altă carieră. Faptul că mereu Sânzi a apărut în ținute extrem de provocatoare și a pozat sexy i-a deranjat destul de mult.

“Unele momente au fost cam exagerate, partea cu aparițiile fizice mai golașe. Bunicile erau tare supărate când o vedeau în anumite emisiuni TV. Noi nu prea ne uităm la televizor, dar ne anunță prietenii.

ADVERTISEMENT

Totuși, trebuie să respectăm ce fac tinerii. Valorile lor sunt altele și foarte important este să privim în viitor”, declara în urmă cu ceva vreme tatăl manechinului.

Și Corina Buruiană a făcut în urmă cu mai mulți ani câteva comentarii despre fiica ei. Aceasta a spus că Sânziana nu ar fi avut nevoie de intervenții chirurgicale și nici de alte transformări.

În prezent Sânziana Buruiană a cam ieșit din lumina reflectoarelor. S-a dedicat familiei și și-a deschis și o afacere cu bijuterii.

ADVERTISEMENT