News

Mama și copilul dispăruți în Cocărăștii Mislii, Prahova au fost găsiți – Update

06.08.2019 | 11:02
Mama și copilul dispăruți în Cocărăștii Mislii, Prahova au fost găsiți - Update
Mamă și copil dispăruți în Prahova. Sursa foto: MEDIAFAX / Colineleprahovei.ro

O mamă și copilul ei au fost dați dispăruți în Căcărăștii Mislii, județul Prahova. Cei doi sunt de negăsit de ieri, iar ultima oară, din ce se știe, au fost văzuți plecând la biserică. Inspectoratul Județean de Poliție Prahova transmite că mama și băiatul ei nu s-au mai întors acasă de la biserică. Poliția a oferit și semnalmentele după care pot fi recunoscuți cei doi.

UPDATE, 6 august, ora 11:03 Mama și băiețelul ei de doi ani au fost găsiți într-un tren care se îndrepta spre București. Femeia s-a speriat când a aflat că este dată dispărută și spune că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea de ieri: Mamă și copil dispăruți fără urmă în Prahova. Care sunt semnalmentele acestora

Femeia era îmbrăcată într-un trening bleu-marin cu o glugă pe cap (în partea de sus) și avea o fustă albă până la genunchi. În picioare, femeia avea adidași negri cu portocaliu, iar în spate purta un rucsac mic. Băiețelul ei de doi anișori era purtat într-un cărucior albastru. Fiul femeii avea o geacă bleu-marin, pantaloni lungi bleu-marin și sandale verzi.

Persoanele care recunosc cele două persoane având această vestimentație sunt rugate să sune de urgență la 112  pentru a spune unde anume au fost văzute. Polițiștii au transmis printr-un comunicat de presă și detalii legate de aspectul fizic al mamei și băiatului ei care nu s-au mai întors de la biserică.

mamă copil dispăruți prahova
Poliția îi roagă pe cei care îi văd pe mama și băiatul dispăruți să sune de urgență la 112. Sursa foto: westcityradio.ro

Polițiștii, sesizați la ora 22:20, aseară

„În seara zilei de 4 august, în jurul orei 22:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Băicoi au fost sesizaţi despre faptul că, în dimineaţa zilei, numita Arsene Ana Maria, în vârstă de 27 de ani, din comuna Cocorăştii Mislii, sat Ţipăreşti, ar fi plecat voluntar împreună cu fiul său de 2 ani, către Biserica Mălăieşti, iar până la acest moment nu s-a mai întors. Semnalmentele persoanei dispărute: 1,65 metri înălţime, aproximativ 50 de kilograme, constituţie atletică, ochii albaştri, părul blond, fără tatuaje, având ca particularitate în vorbire faptul că se bâlbâise”, transmite IPJ Prahova, conform știripesurse.ro.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri