News

Mamă și copil, loviți de trenul InterRegio Iași-București Nord. Femeia și-a luat permisul anul acesta

Accident dramatic în Vaslui, acolo unde o mamă și fiul ei de 8 ani au fost răniți, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren.
23.04.2023 | 20:22
Mama si copil loviti de trenul InterRegio IasiBucuresti Nord Femeia sia luat permisul anul acesta
O femei din Vaslui a fost la un pas de moarte, împreună cu fiul ei, după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de tren / Sursă foto: ISU Vaslui
ADVERTISEMENT

Accidentul violent s-a produs duminică în localitatea Roșiești, județul Vaslui. O mamă și fiul ei au fost la un pas de moarte, după ce mașina în care se aflau a fost strivită de trenul InterRegio, care circula pe direcția Iași-București.

O mamă și un copil au fost loviți de tren, însă au scăpat cu viață

Femeia care se afla la volan are 39 de ani și deține permis de conducere abia din luna ianuarie a acestui an. Polițiștii investighează condițiile în care mașina a ajuns să fie acroșată de tren.

ADVERTISEMENT

„Un autoturism, înmatriculat în judeţul Vaslui, condus de către o femeie, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Vaslui, care circula dinspre drumul european  către localitatea Gara Roşieşti, a fost acroşat de către trenul InterRegio 1662 care circula pe relaţia Iaşi – Bucureşti Nord.

În autoturism se mai aflau, în calitate de pasageri, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, aflat pe locul din dreapta faţă şi un minor, în varstă de 8 ani, aflat pe bancheta din spate”, se arată într-un comunicat al IPJ Vaslui, citat de Adevărul.

ADVERTISEMENT

Victimele au ajuns la spital

La puțin timp după accidentul în care o mamă și fiul ei au fost loviți de tren, autoritățile au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dotată cu un modul pentru descarcerare-deblocare, două ambulanțe SMURD și o autosanitară de la Serviciul de Ambulanță Vaslui. Victimele au ajuns la spital.

“În urma impactului au rezultat două victime, o femeie şi un copil. Ambele victime au suferit politraumatisme, dar se află în stare de conştienţă şi sunt cooperante.

ADVERTISEMENT

Victimele au primit primul ajutor în ambulanţa SMURD tip C1 şi sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Mama de la volan și mecanicul de locomotivă au fost testați pentru alcoolemie

Mecanicul de locomotivă are 24 de ani. Nici el și nici femeia care se afla la volan nu consumaseră băuturi alcoolice, înainte de accident.

ADVERTISEMENT

Și anul trecut, în septembrie, un accident asemănător s-a produs la trecerea de nivel cu calea ferată, în dreptul localității Roșiești-Gară. Și atunci, o mașină a fost acorșată violent de trenul InterRegio Iași-București Nord.

ADVERTISEMENT