Life

Mama și fratele lui Sebastian Dobrincu, dezvăluiri după accidentarea de la Survivor 2023: “Sunt foarte îngrijorat”

Mama și fratele mai mic al lui Sebastian Dobrincu reacționează după ce ”faimosul” s-a accidentat luni seară, în timpul probelor de la Survivor România 2023.
17.01.2023 | 16:38
Mama si fratele lui Sebastian Dobrincu dezvaluiri dupa accidentarea de la Survivor 2023 Sunt foarte ingrijorat
Sebastian Dobrincu a fost transportat la spital după ce s-a accidentat la picior. Sursa foto: Survivor România/Protv
ADVERTISEMENT

Mama lui Sebastian Dobrincu și fratele mai mic al tânărului milionar au văzut cum acesta s-a lovit la picior destul de grav, luni seară, pe traseul din competiția Survivor România 2023. Ce au spus cei doi?

Ce spun mama și fratele lui Sebastian Dobrincu despre accidentarea acestuia de la Survivor România 2023

Mama ”faimosului” speră ca fiul său să nu fie într-o stare gravă, deoarece este un concurent bun, care ar putea ajunge până în finală. Femeia chiar îl vede biruitor pe Sebastian și a mărturisit că nu a mai avut până acum probleme cu piciorul accidentat.

ADVERTISEMENT

”Nu am vorbit cu el la telefon, sperăm să nu fie un accident grav, este un concurent bun și are multe de demonstrat. Și noi îl vedem câștigător. Nu știu să fi avut probleme cu acel picior”, a declarat mama tânărului, în direct, la emisiunea ”La Măruță”.

David Dobrincu, fratele mai mic al lui Sebastian, este și el convins că acesta va reveni printre coechipieri și își va relua lupta pe traseele dificile din emisiune. În același timp, își face și el griji pentru concurent.

ADVERTISEMENT

”S-a descurcat și e va descurca foarte bine pentru că este un om analitic și inimos, sunt sigur că o să revină la echipa lui. Toți ne dorim să îl vedem în finală, dar sunt foarte îngrijorat pentru ce s-a întâmplat ieri”, a transmis David Dobrincu.

Cum s-a accidentat Sebastian Dobrincu la Survivor România 2023. A avut nevoie de spitalizare

Sebastian Dobrincu s-a lovit la picior luni seară, chiar în timp ce lua parte la una dintre probe. Grăbindu-se să-l întreacă pe adversarul său, Alin Chirilă, de la ”Războinici”, tânărul nu a mai reușit și a căzut de pe o roată de pe traseu.

ADVERTISEMENT

Jocul s-a oprit pentru câteva minute, au intervenit medicii și au constatat că Sebastian are nevoie să fie transportat la la spital. Drept urmare, concurentul a fost înlocuit de un alt coechipier, Ionuț Iftimoaie.

”Sebastian a suferit o accidentare. Imediat a intervenit doctorul nostru și coechipierii lui au sărit acolo. El astăzi nu va mai participa la joc”, a anunțat Dan Pavel, prezentatorul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Marți seară, 17 ianuarie 2023, ”Faimoșii” și ”Războinicii” vor purta o nouă luptă. Rămâne, așadar, să vedem dacă Sebastian Dobrincu va fi adus din spital și reintrodus la jocuri.

ADVERTISEMENT