Life

Mama și sora lui Culiță Sterp, noi declarații despre accidentul cântărețului: ”Nu are nicio scuză. Noi nu suntem o familie de bețivi și drogați”

Doamna Geta și sora mai mică a lui Culiță Sterp, dezvăluiri despre incidentul din trafic. Ce au mărturisit cele două fanilor.
25.11.2022 | 20:30
Mama si sora lui Culita Sterp noi declaratii despre accidentul cantaretului Nu are nicio scuza Noi nu suntem o familie de betivi si drogati
Doamna Geta și sora mai mică a lui Culiță Sterp, dezvăluiri despre incidentul din trafic. Ce au mărturisit cele două. Sursa foto: captură video Youtube / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mama şi sora lui Culiţa Sterp fac noi declaraţii despre accidentul cântăreţului. Femeile nu au căutat să-i găsească scuze fostului concurent de la Survivor România, subliniind că nu sunt o familie „de beţivi şi drogaţi”.

Doamna Geta și sora mai mică a lui Culiță Sterp, dezvăluiri despre incidentul din trafic. Ce au mărturisit cele două

Doamna Geta are permis de conducere de 30 de ani, dar niciodată nu s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice. În plus, mama lui Culiță Sterp a mai declarat că nu încurajează alcoolul și substanțele interzise.

ADVERTISEMENT

Fericită că fiul său a avut un înger păzitor și că nu i s-a întâmplat nimic grav, femeia s-a liniștit și a vorbit pe marginea accidentului produs de tânărul de 30 de ani. De asemenea, e bucuroasă că celălalt șofer este bine.

„La noi în casă nu se bea, nu se fumează, deci nu am avut în sânge să facem lucrul ăsta, nu că ne-a interzis sau ne-a impus cineva. Nu are Culiță nicio scuză, este clar, dar noi nu suntem o familie de bețivi și de drogați și de cum ne catalogați voi pe noi.

ADVERTISEMENT

Exclus așa ceva. Acum nu venim noi cu scuze, dar nu suntem bețivi, noi nu fumăm și nu bem, la noi în casă nu se întâmplă așa ceva. A greșit foarte tare, pentru că legea este pentru toți, nu ai voie să te urci la volan băut.

Culiță circulă cam de 5-7 ani zi de zi, noapte de noapte, păi pe el trebuia să-l mai prindă cineva băut dacă ar fi bețiv”, a spus mama lui Culiță Sterp într-un vlog de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Geta Sterp, despre accidentul provocat de Culiță

De aceeași părere este și sora mai mică a lui Culiță Sterp, Geta, care susține că lumea îi cataloghează total greșit de când artistul de muzică de petrecere a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca.

Tânăra consideră că vedeta nu ar trebui pusă la zid de oameni. În plus, a mai precizat că solistul este conștient de faptele sale și cu siguranță va trage ponoasele, dar judecata finală o face numai Dumnezeu.

ADVERTISEMENT