News

Mama sinucigașă din Timișoara și cei doi copii, conduși pe ultimul drum. Fostul iubit și fostul soț, prezenți la înmormântare 

Vineri după amiază, Iulia, mama sinucigașă din Timișoara, alături de cei doi copii, au fost conduși pe ultimul drum. La funeralii au luat parte atât fostul iubit, cât și fostul soț.
06.05.2022 | 23:06
Mama sinucigasa din Timisoara si cei doi copii condusi pe ultimul drum Fostul iubit si fostul sot prezenti la inmormantare
Durere și lacrimi în Timișoara. Mama sinucigașă și copiii ei au fost înmormântați. Sursa foto: adevărul.ro
ADVERTISEMENT

A fost o zi extrem de tristă la Timișoara. Rudele, prietenii și apropiații Iulianei, femeia care marți a decis să-și pună capăt zilelor alături de cei doi copii, au venit la înmormântarea acestora.

Durere și lacrimi în Timișoara. Mama sinucigașă și copiii ei au fost înmormântați

Vineri, 6 mai 2022, toți cei care au cunoscut-o pe tânăra de 32 de ani, dar și pe copiii ei, un băiețel de 2 ani și o fetiță de 6 ani, au venit să-i conducă pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT

A fost foarte multă lume la cimitirul situat în cartierul Freidorf, acolo unde locuia femeia. Locul s-a umplut rapid de oameni. Îndurerați de această tragedie, aceștia au venit să-și ia rămas-bun de la tânăra de 32 de ani și de la micuții ei nevinovați.

Iulia, alături de cei doi copilași, au fost înmormântaţi într-un singur sicriu. Așa a fost dorința lui Alex, fostul soţ al Iuliei şi tatăl copiilor. Cele trei trupuri au fost aşezate într-un sicriu alb, scrie Adevărul.

ADVERTISEMENT

Conform regulilor creștine, preoţii au făcut o slujbă specială, având în vedere că sinuciderea este considerat un păcat foarte grav.

Fostul soț și fostul iubit, prezenți la funeralii

La funeralii a participat și Marcel, fostul iubit al Iuliei, despre care rudele spun că ar fi terorizat-o după despărțire. Bărbatul a venit cu flori şi jucării la capelă. Apoi, le-a scris o scrisoare rudelor tinerei.

ADVERTISEMENT

”Vreau să mulțumesc familiei lui Alex, în special mamei lui, prezența mea aici se datorează ei. Vreau să mulțumesc familiei Iuliei, în special mamei ei, pentru tot ajutorul care mi l-a oferit în creșterea copiilor. Iulia, acest om minunat, mamă extraordinară, un devotament și o implicare în creșterea copiilor inimaginabil, o mamă cum doar mamele înțeleg.

Îi mulțumesc pentru toate clipele minunate petrecute împreună. Sunt atât de trist. Îi văd cum se joacă, cum fug, cum sar, îi aud cântând, îi aud vorbind”, a transmis bărbatul, conform Antena 3.

ADVERTISEMENT

Reamintim că marți, 3 mai, un caz cutremurător a îngrozit România. Iulia, o mamă de doar 32 de ani, s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje, ținându-și în brațe copiii minori.

În ziua tragediei, mama de 32 de ani a plecat de acasă să-și ducă copiii la grădiniță. Apoi, câteva zeci de minute mai târziu, ea a fost găsită într-o baltă de sânge, în fața unui bloc cu zece etaje din Timișoara. Alături de ea se aflau băieţelul de 2 ani şi fetiţa de 6 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: