News

O mamă din Ucraina, copleșită de gestul unui bătrân din România: “Mi-am șters lacrimile și nu înțelegeam! 4 copii mă așteptau acasă”

Gestul făcut de un bătrân din România pentru o tânără mamă din Ucraina a emoționat-o pe aceasta până la lacrimi. Bărbatul nu știa că o așteaptă acasă patru copii
20.03.2022 | 15:20
O mama din Ucraina coplesita de gestul unui batran din Romania Miam sters lacrimile si nu intelegeam 4 copii ma asteptau acasa
O tânără ucraineancă, în lacrimi după ce un bătrân din România a făcut un gest emoționant. sursă foto: Facebook Юлия Черницкая
ADVERTISEMENT

Românii au fost cei care i-au ajutat pe ucrainenii ajunși în țara noastră să treacă mai ușor peste această perioadă dificilă. De exemplu, un bătrân din România a ajutat o tânără ucraineancă, neștiind că este mamă a patru copii.

Gestul făcut de un bătrân din România pentru o tânără mamă din Ucraina

Nu trece zi fără ca cel puțin un român să ajute un refugiat. Este și cazul unui bătrân din România, care a ajutat o femeie ucraineancă, neștiind că acasă o așteaptă patru copii.

ADVERTISEMENT

Întreaga poveste a fost postată chiar de tânăra refugiată, pe contul ei personal de Facebook, împreună cu o poză în care apăreau două bancnote de câte 100 de lei.

“Banii aceștia mi i-a dat un bărbat în vârstă de vreo 60-65 de ani în timp ce eram la benzinărie. După ce am plătit, m-am întors la mașină.

ADVERTISEMENT

Bărbatul în cauză își ștergea parbrizul și m-a întrebat dacă sunt din Ucraina. Probabil a văzut plăcuța de înmatriculare și a așteptat să ies.

I-am răspuns că da. Și-a deschis portofelul și mi-a dat 100 de lei în timp ce a spus ‘Slavă Ucrainei!'”, a povestit tânăra mămică.

ADVERTISEMENT

Femeia a mărturisit că nu a vrut să accepte banii, mai ales că bătrânul avea și o mașină mai veche, însă acesta și-a deschis portofelul și i-a mai întins o bancnotă de 100 de lei.

Tânăra a mai spus se bucură că a acceptat până la urmă cele două bancnote, deoarece nu mai avea prea mulți bani în portofel, iar acasă o așteptau patru fetițe.

ADVERTISEMENT

Tânăra din Ucraina, în lacrimi după gestul bătrânului

Gestul bătrânului a impresionat-o pe femeie până la lacrimi. Aceasta a mărturisit că s-a urcat tăcută în mașină și nu îi venea să creadă cât de mult îi ajută lumea pe refugiați.

“Întreaga lume ne susține și ne ajută. Ne dau locuințe gratis, mâncare, haine și bani în timp ce vecinii noștri din Rusia ne omoară…

Mulțumesc! Vă mulțumesc tuturor celor care m-au adăpostit pe mine și pe copiii mei, celor care ne ajută cu toate cele necesare”, a mai spus femeia, pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT