News

Mama uneia dintre fetele dispărute la Caracal rupe tăcerea: „Jur că-l omor cu mâna mea”

26.07.2019 | 14:27
Mama uneia dintre fetele disparute la Caracal rupe tacerea Jur cal omor cu mana mea

Momente sfâșietoare la Caracal. Mama Mihaelei Luiza, una din fetele dispărute la Caracal, județul Olt a apărut la casa presupusului criminal, mecanicul auto suspectat că a ucis două adolescente după ce le-a luat cu autostopul. Femeia este la capătul răbdărilor și își strigă durerea de față cu polițiștii și localnicii care sunt îngroziți de acest caz.

Mama Mihaelei Melencu, una din fetele dispărute la Caracal: „Îl omor cu mâna mea”

Bărbatul suspectat că a tranșat două tinere se numește Gheorghe Dincă, iar presa scrie că alte două fete ar mai fi căzut victimele acestuia, pe lângă deja cunoscutele Alexandra și Mihaela. Mihaela a dispărut pe 14 aprilie după ce a luat ocazia. Mama Luizei Melencu a aflat că e posibil ca fiica ei să fi fost găsită moartă când era în drum spre București.

Ruptă de durere, femeia nu își poate explica ce a fost în mintea criminalului. Mama Mihaelei nu înțelege de ce i-ar fi făcut individul de 65 de ani ceva fetei sale și, cu inima sfâșiată, a strigat din toți plămânii că îl omoară cu mâna ei. Lulu, așa cum era cunoscută de prieteni și de familie, avea doar 19 ani și tocmai se întorsese de la un bancomat din Caracal când a fost luată de presupusul asasin în serie.

fetele disparute din caracal
Femeia nu își poate explica de ce fiica ei ar fi fost ucisă de bărbatul de 65 de ani. Sursa foto: observator.tv

Bărbatul se află deja în custodia Poliției

„De ce i-a făcut asta? Pentru ce? Nu merita copilul meu. Nu merita! Om de 65 de ani…de seamă cu tata. Jur că-l omor cu mâinile mele! Mi-a omorât copilul!”, a strigat mama fetei, scrie observator.tv.

Conform unor surse, bărbatul și-ar fi recunoscut faptele și a fost deja reținut de polițiști. Vecinii lui Gheorghe spun că acesta era pasionat de filmele de groază, iar psihologii criminaliști sunt de părere că are toate datele care pot spune că este un criminal în serie. Mai mult, psihologii au constatat că victimele sale semănau între ele.