Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mamadou Thiam, noua senzație a lui U Cluj, aproape de un transfer în SuperLiga: „Știu că FCSB a fost interesată. Și Rapid”. Video exclusiv

Mamadou Thiam (27 de ani), atacantul francez de origine senegaleză al Universității Cluj, a fost dorit de FCSB și Rapid.
01.11.2022 | 18:47
Mamadou Thiam noua senzatie a lui U Cluj aproape de un transfer in SuperLiga Stiu ca FCSB a fost interesata Si Rapid Video exclusiv
Mamadou Thiam este evaluat la 500.000 de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Înfrângerea cu Universitatea Cluj i-a fost fatală lui Nicolae Dică la FCSB, iar FANATIK a aflat că „finala” pentru a-i lua locul se joacă între Eugen Neagoe și LIviu Ciobotariu. Mamadou Thiam, coșmarul lui Dică în meciul cu U Cluj și elevul lui Neagoe, a fost dorit atât de FCSB, cât și de Rapid.

Mamadou Thiam putea să joace pentru FCSB sau Rapid! Alexandru Chipciu, dezvăluiri despre atacantul francez

Alexandru Chipciu a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a vorbit despre Mamadou Thiam, jucătorul care a fost aproape de o „dublă” de senzație împotriva FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS.

„Știu că au fost interesați de Thiam. Și Rapidul. Eu mi-am dat seama de la primul antrenament că e fotbalist”, a surprins  fostul mijlocaș al FCSB.

Atacantul francez în vârstă de 27 de ani a venit la U Cluj în septembrie, din postura de jucător liber de contract. Thiam a evoluat ultima oară în Belgia, la KV Oostende și a mai jucat și în liga a doua din Franța.

ADVERTISEMENT

„A dat zece goluri în Ligue 2 la Nancy.Defilează în Liga 1. Ne-a ajutat enorm și are calitate unu contra unu și finalizare. A venit și nepregătit și avea probleme de greutate”.

Mamadou Thiam, aproape de un golazzo în poarta FCSB-ului

Thiam a arătat că are instinct de atacant și dintr-o jumătate de ocazie a fost aproape de golul etapei în SuperLiga. În prelungirile primei reprize, atacantul francez a profitat de o greșeală în defensiva FCSB-ului și a șutat din prima cu sete de la 17 metri, balonul izbind violent bara transversală. O minge la care Ștefan Târnovanu era spectator.

ADVERTISEMENT

Același Thiam a deschis scorul pentru Universitatea Cluj cu un șut senzațional. Vârful a profitat de o eroare mare a lui Adrian Șut, care a pierdut extrem de ușor mingea în careu.

Atacantul de 27 de ani a reușit primul gol în SuperLiga și are șase meciuri în tricoul „alb-negru”.

ADVERTISEMENT

Ce alt mare avantaj are atacantul lui „U” Cluj

Pe lângă postul de atacant central, Mamadou Thiam poate evolua evolua ca extremă pe ambele părți ale terenului, un lucru care l-ar putea pune pe lista de transferuri a mai multor echipe importante din SuperLiga.

Mamadou Thiam a jucat și pentru naționala Senegalului Under-20, unde a marcat două goluri în cinci meciuri. A mai trecut în cariera sa pe la Barnsley, Dijon și Clermont Foot.

  • 500.000 de euro e cota lui Mamadou Thiam
ADVERTISEMENT