Fotbal intern

Mamoutou N’Diaye a ajuns în cantonamentul lui Dinamo! Internaționalul din Mali a semnat. Oficial

Mamoutou NDiaye a ajuns in cantonamentul lui Dinamo Internationalul din Mali a semnat Oficial

Mijlocașul Mamoutou N’Diaye a ajuns vineri seară în cantonamentul din Antalya al echipei Dinamo București. Așa cum FANATIK v-a informat, internaționalul din Mali a trecut joi vizita medicală efectuată la Institutul de Medicină Sportivă din Capitală și astăzi s-a alăturat lotului pregătit de Mircea Rednic în Turcia.

Mamoutou N’Diaye, în vârstă de 28 de ani, va intra imediat în programul de pregătire al ”câinilor” și tot în cantonamentul din Antalya va semna și contractul cu Dinamo București. Fotbalistul va veni în Ștefan cel Mare din postura de jucător liber de contract.

Mamoutou N’Diaye s-a pozat cu tricoul echipei Dinamo
Mamoutou N’Diaye s-a pozat cu tricoul echipei Dinamo

Mamoutou N’Diaye a ajuns în cantonamentul lui Dinamo

În încercarea disperată de a ajunge în play-off, antrenorul Mircea Rednic a schimbat masiv lotul echipei. Ultimul ajuns în cantonamentul din Turcia al celor de la Dinamo București este miojlocașul malian Mamoutou N’Diaye. ”Câinii” se află abia pe locul 11 în clasamentul din Liga 1 Betano după disputarea a 21 de etape și au șanse minime de a mai prinde play-off-ul.

Fotbalistul a jucat de-a lungul carierei la echipele Jeanne d’Arc FC (Mali), KAA Gent, Mons, Zulte Waregem, Royal Antwerp şi Odod Al Medina (Arabia Saudită). Mamoutou N’Diaye este liber de contract din vara anului 2018, atunci când a plecat de la formaţia arabă. El are 14 selecții la echipa națională a statului Mali, alături de care a participat la Cupa Africii pe Naţiuni în 2015 şi 2017.

Mamoutou N’Diaye este al șaselea transfer oficializat de Dinamo București în această iarnă, după Ioan Filip, Jordan Mustoe, Reda Jaadi, Alexander Christovao și portarul Sean McDermott. De asemenea, în ultima perioadă s-a scris că dinamoviștii negociează cu portarul italian Luca Mazzoni, iar Mircea Rednic a renunțat la  mijlocașul francez Kevin Krans, care nu a dat randamentul scontat în primele două meciuri amicale din Antalya.