Fotbal international

Man și Mihăilă, gata de o schimbare la Parma! Descoperitorul lui Bruno Fernandes e ademenit să vină

08.04.2021 | 19:42
Man si Mihaila gata de o schimbare la Parma Descoperitorul lui Bruno Fernandes e ademenit sa vina
ADVERTISEMENT

Javier Ribalta este numele celui care l-a descoperit pe Bruno Fernandes, starul lui Manchester United, iar acum este așteptat să vină în poziția de director sportiv la Parma, echipă la care evoluează Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Ribalta tocmai s-a despărțit de Zenit Sankt Petersburg, după ce a petrecut o perioadă de trei ani în conducerea campioanei Rusiei, iar presa din Italia anunță că este deja ademenit să vină la Parma.

ADVERTISEMENT

Parma se află într-un moment delicat și se luptă să se salveze de la retrogradare, iar patronul american se gândește la viitorul echipei și o aducere a lui Javier Ribalta ar fi o mutare strategică bună pentru următoarele sezoane.

Man și Mihăilă, pregătiți de o schimbare a conducerii la Parma

Dennis Man și Valentin Mihăilă pot avea un nou director sportiv, numele vehicular pentru acest post este Javier Ribalta, cel care l-a descoperit pe Bruno Fernandes, starul lui Manchester United.

ADVERTISEMENT

Pe lângă noul stadion „Ennio Tardini”, care va fi construit pentru a rezista încă un secol, patronul Parmei vrea să transforme formația „gialloblu” într-o adevărată forță a Italiei, chiar dacă acum locul din clasament nu arată după planul lui Kyle Krause.

Javier Ribalta a fost șeful scouterilor timp de 5 ani la Juventus, după care a ocupat aceeași funcție și la Manchester United, iar în 2018, a devenit director sportiv la Zenit Sankt Petersburg, formație de care s-a despărțit recent.

ADVERTISEMENT

Parma are șanse la salvarea de la retrogradare

În ultima etapă din Serie A, Parma a remizat în duelul cu Benevento, scor 2-2, iar Dennis Man a fost decisiv pentru echipa sa, marcând primul gol în campionatul Italiei și reușind să aducă egalarea în finalul disputei.

Parma rămâne în continuare pe loc de retrogradare, dar formația lui Roberto D’Aversa își păstrează șanse pentru îndeplinirea obiectivului, iar în următorul meci din Serie A, Parma va da piept cu AC Milan, pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

După 29 de etape, Parma are 20 de puncte, la distanță de patru puncte de Torino, formația care ocupă primul loc care oferă liniște pentru sezonul viitor.

ADVERTISEMENT