Fotbal international

Man și Mihăilă pot trăi un moment istoric! Parma va avea un stadion de lux: „Va rămâne pentru încă un secol!”. Video

06.04.2021 | 20:18
Man si Mihaila pot trai un moment istoric Parma va avea un stadion de lux Va ramane pentru inca un secol Video
ADVERTISEMENT

Dennis Man și Valentin Mihăilă pot trăi un moment istoric pentru Parma, dacă vor mai rămâne și în sezoanele viitoare la formația din Serie A. Parma va avea un nou stadion de lux, care va fi construit pentru a ține alți 100 de ani.

Actualul stadion a fost construit în 1923 și este una dintre cele mai prestigioase arene din Serie A, iar Kyle Krause, patronul american al Parmei, este dispus să facă o investiție masivă pentru o transformare totală.

ADVERTISEMENT

Planurile viitoarei construcții sunt concepute pentru ca arena să rezistă cel puțin încă un secol, precum vechiul „Ennio Tardini”.

Man și Mihăilă vor avea un stadion de lux la Parma

Dennis Man și Valentin Mihăilă vor avea un stadion de lux la Parma, iar patronul lor este dispus să investească toți banii care sunt necesari pentru ca echipa să poată beneficia de o arenă superbă.

ADVERTISEMENT

„Stadionul ‘Ennio Tardini’ a rămas în picioare de 100 de ani, un simbol al orașului Parma. Recent, am început demersurile pentru a ne asigura că va rămâne aici pentru încă un secol. Plănuim să facem o investiție majoră în stadion. Visăm să oferim Parmei un spațiu modern și multifuncțional.

Sunt mândru de acest proiect și abia aștept să ne susținem echipă pe ‘noul Tardini’, multe decenii de acum înainte”, a fost mesajul lui Kyle Krause, patronul Parmei.

ADVERTISEMENT

Parma încă speră la salvarea de la retrogradare

Parma încă păstrează șanse pentru salvarea de la retrogradare, Dennis Man aducând un punct prețios echipei sale în ultimul meci din campionat, cu Benevento, scor 2-2.

La finalul partidei, Filippo Inzaghi, antrenorul lui Benevento l-a felicitat pe Dennis Man pentru golul marcat: „La golul egalizator, Cornelius a fost imbatabil în duelul aerian, iar Man a avut o execuție impresionantă pe urmărirea balonului.

ADVERTISEMENT

E vorba de calitatea adversarului, nu am avut ce să facem. Dacă Serie A ar fi început acum, Parma s-ar fi luptat pentru cu totul alte obiective. E o echipă foarte bună”.

ADVERTISEMENT