Pleacă Man de la FCSB? ”Perla” lui Gigi, urmărită de cluburi de top

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
15/02/2018, 10:38
Pleacă Man de la FCSB? ”Perla” lui Gigi, urmărită de cluburi de top

Presa italiană a scris că tânărul jucător stelist este foarte aproape de a plecă la o formaţie mare în vară, de serviciile sale fiind interesate pe lângă AS Roma, trei formaţii din Bundesliga: Bayern Munchen şi Bayer Leverkusen şi Eintracht Frankfurt.

Fotbalistul în vârstă de 19 ani reprezentat de Ana Maria Prodan l-a mandatat inclusiv pe agentul italian Alberto Faccini să-i găsească o echipă puternică la care să se transfere. UEFA l-a inclus pe Man în lista de 50 de fotbalişti care pot exploda în 2018.

Becali nu îl vinde pe Man nici pentru 15 milioane de euro

Dennis Man, care va fi titular în meciul cu Lazio Roma, a intrat în toamnă şi în atenţia lui Şahtior Doneţk, care l-a urmărit la mai multe meciuri. Patronul stelist Gigi Becali i-a fixat fotbalistului o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro şi aşteaptă oferte.

Gigi Becali a anunţat în această iarnă că a refuzat o ofertă de 10 milioane de euro pentru Man şi nu îl va vinde nici pentru 15 milioane de euro. Agentul Ana Maria Prodan a dezvăluit că oferta pentru tânărul fotbalist era de la AS Roma.

Ştirea MOMENTULUI

Giurgiu, inundat înainte de Astra-FCSB! Imagini apocaliptice! Foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.