Fotbal intern

Mână de ajutor nesperată pentru Dinamo: „Sunt dispus să preiau clubul. Discuțiile se vor purta în continuare”. De unde poate veni salvarea

13.04.2020 | 12:25
Mana de ajutor nesperata pentru Dinamo Sunt dispus sa preiau clubul Discutiile se vor purta in continuare De unde poate veni salvarea
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri Claudiu Florică a anunțat că este în continuare interesat să preia, alături de un fond de investiții arab, pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, club aflat în impasibilitatea de a obține licența din cauza problemelor financiare.

Claudiu Florică vrea să cumpere Dinamo

Ionuț Negoiță a anunțat că nu mai este dispus să investească la Dinamo, iar clubul ar putea intra în faliment în următoarea perioadă, având nevoie de 180.000 de euro pentru obținerea licenței.

ADVERTISEMENT

Claudiu Florică, alături de grupul de investiții Abu Dhabi Business Development, a purtat în ultimele luni negocieri pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni de la Dinamo, însă cele două părți nu au ajuns niciodată la o înțelegere.

În ciuda situației dificile de la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare, Claudiu Florică anunță că este dispus în continuare să investească la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Nu mă încântă să intru într-un eventual război al declarațiilor pe tema lansată de domnul Ionuț Negoiță, dar sunt în continuare dispus să preiau Dinamo, cu partenerii de afaceri din străinătate.

Discuțiile se vor purta în liniște în continuare. Cel puțin eu asta doresc. Oferta noastră rămâne deschisă”, a declarat Claudiu Florică, conform Gsp.

ADVERTISEMENT

Dinamo, situația dificilă din toate punctele de vedere

Dinamo se află într-o situație delicată atât din punct de vedere fotbalistic, cât și din cauza problemelor financiare.

După disputarea primelor două runde din play-out, 0-1 cu Academica Clinceni și Poli Iași, clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare a ajuns pe locul 10, la doar trei puncte de Chindia Târgoviște, ocupanta primei poziții retrogradabile.

ADVERTISEMENT

Pentru obținere licenței de participare în sezonul viitorul al Ligii 1, Dinamo are nevoie de 180.000 de euro, iar termenul anunțat de Ionuț Negoiță pentru obținerea sumei este de doar 14 zile.

  • 1 leu vrea Ionuț Negoiță pentru 82% din acțiunile clubului Dinamo
  • 180.000 de euro este suma de care Dinamo are nevoie pentru obținerea licenței
ADVERTISEMENT