Sport

Mâna dreaptă a Papei l-a vizitat pe Michael Schumacher: “S-a mai îngrășat puțin!” Video

29.11.2018 | 19:17
Mana dreapta a Papei la vizitat pe Michael Schumacher Sa mai ingrasat putin Video
ADVERTISEMENT

Un preot german a făcut dezvăluri despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Georg Ganswein, un apropiat al Papei Francis l-a vizitat pe Michael Schumacher la reședința sa din Germania. “Stăteam în fața lui, îi țineam ambele mâini și mă uitam la el. Fața i-a rămas aceeași, arată așa cum îl știți, doar că s-a mai îngrășat puțin.” a spus cel în aceste zile a avut o vizită oficială la Vatican.

Preotul german Georg Ganswein în vârstă de 62 de ani a făcut dezvăluirile pentru publicația germană Bunte. Vizita la reședința lui Michael Schumacher a avut loc în vara anului 2017, dar amănuntele au fost făcute publice abia acum. Familia fostului campion mondial a cerut ca detaliile acelei vizite să nu fie făcute publice până acum. “Soţia lui este sufletul familiei. Acum, în apropierea Crăciunului, mă rog pentru Michael Schumacher şi pentru familia lui. Crăciunul este sărbătoarea naşterii lui Hristos, simbolul dragostei divine”, a spus preotul care l-a vizitat de Michael Schumacher.

ADVERTISEMENT

Mâna dreaptă a Papei despre Schumacher: “S-a mai îngrășat puțin! Mă rog pentru el şi pentru familia lui.”

Preotul german care este un apropiat al Papei Francisc a dat detalii despre întâlnirea sa cu Michael Schumacher. “Simte dragostea celor din jurul lui, care au grijă de el şi slavă Domnului este ţinut departe de ochii curioşilor. O persoană bolnavă, în suferinţă, aşa cum este el, are nevoie de discreţie şi înţelegere. Familia are grijă de asta, este foarte protectivă. Este esenţial ca el să îi simtă aproape.”, a spus preotul german.

Preotul care l-a vizitat pe Michael Schumacher, Georg Ganswein, şi Papa Francisc

Preotul care l-a vizitat pe Michael Schumacher, Georg Ganswein, a avut în aceste zile un eveniment la Vatican, alături pe Papa Francisc. Un copil de şase ani i-a întrerupt pe cei doi, când a păcălit paza şi a ajuns până lângă cei doi. Copilul l-a şicatpe pe soldatul din garda elveţiană de lângă Suveranul Pontif, distrând asistenţa din sală.

ADVERTISEMENT

  • 7 titluri de campion mondial la Formula 1 are Michael Schumacher